11 Noiembrie 2018 – cea mai puternica zi!

Stiai ca 11 noiembrie este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani?

 

            Ti s-a intamplat sa te uiti la ceas la 11:11 sau deseori vezi numarul 1 in diverse locuri? Acest 11 apare si mai des in anul 2018 (2+0+1+8=11). Ultimul an in care am experimentat vibratia cifrei maestru 11, a fos in 2009…si in 1910! Asta inseamna ca 99% din  oamenii planetei experimenteaza vibratia 11 odata sau cel mult de 2 ori in viata! Nu e de mirare ca intreaga planeta resimte efectele acestei vibratii incredibile si rare.

            Insa data de 11.11.2018 va fi cu o vibratie puternic resimtita.

11:11:11 – deblocheaza puterea ta personala si spirituala!

            In numerologie, 11 este cifra maestru. Este un numar al creatiei unice, exprimare autentica, manifestare rapida. I se mai spune si Marele Iluminat sau Marele Ratat. Contine puterea vibrationala a lui 1, dar si ,latura sensibila, senzitiva si energetica a lui 2.  Asadar, numarul maestru 11 detine vibratia ascensiunii. Daca este sa privim mai bine la 11, acesta contine doi piloni, ce formeaza o poarta ce deschide un portal intre inspiratia divina si manifestarea materiala. 11.11.2018 arata o tripla viteza de manifestare a spiritualitatii si ascensiunii. De asemenea in aceasta zi, portalul se deschide la maxim, oferind o sansa odata la 100 de ani.  Va puteti astepta la o expansiune rapida a puterii personale si a abundentei.

            11:11 poarta un mesaj puternic de ghidare divina, inspiratie, abundenta. Spre exemplu, daca stai si analizezi 1.1. a fiecarui an, vei realiza potentialul acestui numar.  Odata cu aceasta energie primita de la 1 ianuarie a fiecarui an, ai construit, creat si manifestat lucruri minunate – ai devenit un alt om de-a lungul fiecarui an.

            Numerele maestre cer timp, rabdare si maiestrie – lucru ce odata indeplinit, vei simti in adevaratul sens puterea lui 11. De asemenea, necesita sa stiti ca cifrele maestre isi arata puterea lent, si tind sa inceapa sa se exprime in partea a doua a ciclului lor. Pentru 2018 insemnand cea de-a doua parte a anului.

            Puterea lui 11 se va manifesta, doar sa ai rabdare. Fiind la inceput de transformare, tot ceea ce s-a intamplat pana acum a fost doar pregatirea pentru ceva mult mai complex, maret. Perioada 31 octombrie – 31 decembrie este un portal al transformarilor – granita intre lumea vazuta si cea nevazuta, lumea fizica si lumea spirituala, este foarte fina. Poti intampina aceasta energie si o poti folosi la maxim. Cum? Indreapta-te spre interior, asculta ceea ce sufletul tau cere, alege sa descoperi, sa inveti, sa iti oferi timp de calitate. Insa totul facut cu rabdare. Poate rezultatele nu vor fi imediate, insa cu siguranta vor fi.

            Mai jos, regasesti cateva idei cu privire la modul in care te poti pregati pentru 11.11.2018 (11):

–          Lasa vechile obiceiuri in spate, o viata noua te asteapta – in aceasta perioada transformationala, oamenii, proiectele, planurile, ideile, visele, etc. pot sa plece din viata ta. Observa ce anume se cere schimbat. Le vei simti ca si cum nu iti apartin. Urmareste contradictiile, fii constient la ceea ce gandesti si aliniaza gandurile tale la noua realitate. Oricat de greu ar fi, multumeste pentru ceea ce ai primit pana in acest moment. Nu uita, sentimentele de anxietate, furie, frica…sunt doar semne ca ai de lucrat cu tine. Este un lucru nemaipomenit! Acum ai ocazia sa faci o schimbare profunda.

–          Viseaza maret! Ultimele 3 luni din 2018 sunt un “teren” fertil…asadar, planteaza seminte noi, insa nu orice seminte, ci cele mai frumoase, marete. Cum sa faci asta? Nu doar planifica ceea ce ti-ai dori, ci planifica perfectiunea…nu doar iti imagina frumosul, imagineaza-ti paradisul…nu doar visa la fericire, viseaza la extaz! Acest gen de visare necesita munca! Societatea de astazi nu ne incurajeaza sa credem ca totul este posibil…este mai simplu sa iti spuna sa ramai mic. Alege sa iti depasesti limitele si vei avea tot ceea ce iti doresti.

–          Ai incredere in instinctele tale! Nimeni inafara de tine nu stie ce este cel mai bine pentru…tine! Asculta cu atentie corpul, mintea si sufletul tau. Iti va fi mai usor sa navighezi prin aceasta transformare catre cunoastere si transformare. Nu uita, 11.11.11 este format doar din 1 – acesta reprezinta propria persoana, puterea, vitalitatea, individualitatea ta. Iti va fi mult mai usor sa cresti in aceasta perioada daca te vei baza pe tine.

–          Ingrijeste-te de corp si minte! De multe ori nu suntem constienti de capacitatea corpului si a mintii noastre – din punct de vedere energetic – ne pot ajuta sa ne conectam la Univers, sa ne restructuram si reimprospatam energetica proprie. Cum sa faci asta? Limiteaza stimularile externe precum TV, radio, publicitate, cancan, precum si alte actiuni manipulative. In schimb, cauta indrumare, citeste, fa lucruri ce iti hranesc sufletul, intelepciunea. Odihneste-te, ofera corpului tau mancare sanatoasa si mai ales..iubeste-te. Aceste lucruri vor face ca schimbarile energetice sa fie acceptate usor si te vor ajuta sa pasesti catre o versiune mult imbunatatita a ta.

–          Cunoasteti numerele tale. Putini oameni constientizeaza puterea cifrelor, a numerologiei. Necunoasterea nu ne scuteste de plata amenzilor nu? Odata cu numerologia vei descoperi un Univers complet, calea ta se va lumina si vei intelege lucrurile mult mai usor.

            Si bineinteles, dupa toate acestea, PLANUIESTE tranzitia ta catre noul an, planuieste 2019.

 

P.S. Daca 11:11 este ora la care te uiti, sau 1111 apare sub diverse forme in viata ta, atunci inseamna ca ascensiunea si transformarea ta a inceput. Pentru a intelege mai bine toate aceste aspecte, te astept la cursul de numerologie sau la o consultatie numerologica.

 

Cu drag

Alexandra M.C. 🙂