Secvențe numerice. Ce înseamnă 11:11, 222, etc?

 

             Ți se întâmplă deseori să vezi numerele într-un mod repetat? Secvențe? Paternuri? Știai că mulți le numesc mesaje de la îngeri? Ele deseori apar în anumite momente specifice din viața noastră!

Sau poate vezi aceleași numere de câteva ori pe săptămână sau chiar de câteva ori pe zi? Un exemplu poate fi ora, 11:11, 12:12, etc. Însă numere precum 333 sau 222, 444, etc. pot să apară sub diverse forme – numere de telefon, numărul de la o mașină, seria bonului de cumpărături, etc.

Vestea bună este că nu ești singurul care vede astfel de secvențe.

 

Ce sunt numerele Îngerilor?

Printre primii care a vorbit despre această temă este  Doreen Virtue, o carte pe tematica ”Mesaje de la Îngeri”. Așadar, este important să înțelegem că Îngerii ne transmit anumite mesaje și sunt de cele mai multe ori mesageri. Această îndrumare prin numerele Îngerilor vine de la Conștiința Universală, de la Dumnezeu, de la Univers în sine, oferindu-ne idei și mesaje pentru a ne ușura nouă munca și viața. Modul în care le percepem, interpretăm sau dacă le observăm, ține doar de noi!

 

Probabil vă întrebați de ce numere?

În primul rând, necesită să conștientizăm că lumea în care trăim este una cifrică, matematică…practic numerele sunt peste tot! Am putea de asemenea să spunem că numerele sunt un limbaj universal, fiind înțeles și recunoscut la nivel planetar, chiar dacă nu toți cunosc numerologia, paternurile și repetițiile pot fi ușor regăsite în orice cultură. Așadar, atunci când un număr angelic apare, cu siguranță îl vei recunoaște…și nici nu trebuie să faci mari eforturi să le observi..necesită doar să ai mintea deschisă.

 

Data de naștere

Există persoane ce văd data lor de naștere, ziua și/sau luna, de cel puțin 4-5 ori pe săptămână…fie că apare pe chitanțe, plăcuțe de înmatriculare, diverse ecrane, etc. Aceste apariții și secvențe arată legătura între gardianul tău și tine.

 

123 și 321

Vi s-a întâmplat să regăsiți secvența 123 des? Aceasta este o secvență angelică ce apare pentru a descrie foarte clar și frumos simplicitatea Universului.

Atunci când această secvență îți apare în cale, ți se reamintește că viața este la fel de simplă ca ”123”! Ești încurajat să îți simplifici viața, să vezi frumusețea ei, și să conștientizezi că bucuria stă în lucrurile simple.  Simplificarea vieții o poți face prin delegare, renunțare sau rearanjare a unor domenii/aspecte.

Dacă acest număr apare invers? Spre exemplu, dacă te uiți la ceas la 3:21 în fiecare dimineață, ți se atrage atenția asupra rezistențelor din drumul tău, un semn că faci ca anumite lucruri să fie mult mai dificile decât ar trebui să fie. La ceea ce tu opui rezistență, va persista!

 

Numărul angelic 911

În unele țări, acest număr este asociat cu urgența și dramatismul, ceea ce poate să stârnească frică în unii oameni… Deși s-a indus această idee, numerologii cunosc acest număr ca fiind unul străvechi, o secvență sacră, ce poartă o combinație unică de vibrație a înțelepciunii și experienței lui 9 cu vibrația trezirii și conexiunii directe cu Sursa dată de numărul maestru 11. Așadar, dacă numărul 911 apare des, mesajul transmis este de prezență divină, de sprijin – simte mesajul și bucură-te de el din suflet!

 

11:11

Este printre cele mai des întâlnite secvențe, aceasta fiind și motivul pentru care este posibil să îți fi stârnit curiozitatea. 11:11 este un semn puternic spiritual al trezirii și al conștientizării la un nivel înalt, dar și un semn de aliniere la scopul vieții tale. Acesta tinde să apară frecvent atunci când oamenii încep călătoria lor spirituală. 1111 este un mesaj direct de la Îngeri că ești pe drumul cel bun, tot ce trebuie să faci este să continui.

 

FOARTE IMPORTANT! Atunci când citești semnificațiile secvențelor ce vor urma, este foarte important să te aliniezi tu cu tine și să îți asculți instinctele și intuiția.

 

1,11,111,1111 – începutul unei noi călătorii

Ce trebuie să faci? Simplu! Concentrează-te pe lucrurile pozitive.  Ești puternic și meriți tot ceea ce este mai bun. Ai puterea de a conștientiza și realiza tot ceea ce îți pui în minte. Altfel spus, tot ceea ce îți dorești să obții este aliniat spre a se îndeplini. Numărul este asociat și cu noi începuturi, curaj, inspirație, originalitate, unicitate. Odată cu apariția acestei secvențe, ți se transmite marele potențial ce îl ai, doar trebuie să îl folosești.

 

2,22,222,2222 – energia echilibrului și a cooperării

2 este prima cifra feminină în numerologie și reprezintă o forță puternică de a uni, de a aduce echilibru, cooperare, înțelegere, împăciuire. Încrederea și răbdarea sunt necesare pentru a rezolva situația în care ești. Repetarea cifrei 2 este un semn că este timpul să fii propriul vindecător, să ai grijă de tine, și să prioritizezi dorințele tale – acțiunile potrivite, stare emoțională bună și dragostea sunt necesare. Acest număr îți poate atrage atenția și asupra faptului că în viața ta există un dezechilibru.

 

3,33,333,3333 – creativitatea necesită dezvoltată

3 reprezintă copilul jucăuș, curios, creativ.  De asemenea simbolizează trinitatea minte/corp/spirit și magia ce are loc atunci când acestea se unesc și trag în aceeași direcție. Este considerat și un număr norocos. Numărul 3 îți transmite să te folosești de energia comunicării, sensibilitatea emoțiilor, autoexprimarea. Atenție la bucuria de a trăi, de a redescoperi jocul, inocența copilăriei – trăiți-le și bucurați-vă de ele din plin!

 

4,44,444,4444 – sănătatea corpului este importantă

Cifra 4 reprezintă stabilitatea și sănătatea. Existăm aici pe un plan fizic, iar tot ceea ce simțim, gândim și spunem se filtrează în acest spațiu tridimensional și se manifestă în experiența noastră de zi cu zi. 4 este un reminder puternic că ești aici pentru a crește într-un mod împământenit, practic, iar oportunitățile ți se arată tocmai pentru a realiza acest lucru. Este posibil ca o muncă mai grea să fie necesară pentru a atinge obiectivul, însă ai sprijin energetic pentru a pune toate lucrurile în ordine. Poate de asemenea să însemne că ai nevoie de siguranță, că te poți simți limitat, băgat în pătrățel – este esențial să vă bucurați de lumea fizică și să fiți recunoscător.

 

5,55,555,5555 – apar schimbări pozitive

Cifra 5 reprezintă schimbarea, aventura și libertatea. Schimbarea ce o aduce această cifră este întotdeauna pentru binele tău și aliniată cu dezvoltarea ta spirituală și personală. Repetarea lui 5 reprezintă un mesaj puternic de încredere în propriile forțe, de îndrăzneală, dar și de flexibilitate. Este un semn că trebuie să îmbrățișezi schimbarea, să renunți la vechile tipare și să te aventurezi, să experimentezi.

 

6,66,666,6666 – simbolul dragostei, compasiunii, frumuseți, creației

Atunci ca 66, 666 sau 6666 apare, mesajul se referă puternic la arhetipul mamei și la modul în care apare sau nu în viața ta. Secvența poate să apară atunci când sunteți îngrijorați, aveți nevoie de sprijin. Este calea Universului de a vă spune să vă relaxați deoarece sunteți ghidați de către divinitate. 6 vine și ca un mesaj că necesită să ai grijă de tine dar și de cei din  jurul tău. Poate fi de asemenea și un îndemn de a prelua responsabilități în ceea ce te privește.

 

7,77,777,7777 – misticism, înțelepciune și noroc

Se știe că 7 este cifra celui ce caută, ce dorește să descopere ezotericul. Indiferent de modul în care apare în viața ta, repetiția acestei cifre îți transmite că ai de dobândit o învățătură importantă în viața ta. Marchează atât inceputul cât și sfârșitul. Sunteți pe calea cea bună și urmează să depășiți orice se va întâmpla, mai mult, există șanse ca așteptările să vă fie depășite. Necesită lucru neîncetat pentru merge în profunzimea vieții și dobândirea înțelepciunii.

 

8,88,888,8888 – energia puterii, prosperității, măestriei

Cifra este adesea asociată cu abundența și puterea. Atunci când aceasta apare des în viața ta, este un mesaj clar că a venit rândul tău. Vor exista obstacole, însă participarea ta întru totul este obligatorie pentru a atinge succesul. Este numărul conștiinței cosmice și a infinitului. Prin apariția sa, îngerii vă transmit că există abundență infinită în lume. Necesită doar să o revendicați!

 

9,99,999,9999 – final de ciclu, inchidere, finalizare

9 este o cifră puternică, fiind și cea mai mare, ea cuprinzându-le pe celelalte – reprezintă înțelepciune, experiență și incheiere. Atunci când acest număr vi se arată des, mesajul este acela că ești aproape de a finaliza un ciclu sau perioadă prin care treceți de ceva timp. Un bun indicator că este timpul să renunțăm, să facem loc noului. Prezența lui poate însemna că sarcina este grea pentru tine și că necesită multă încredere. Nu fi trist, ceva bun va veni, această ultimă etapă de finalizare este necesară.

 

000 – legătura cu Divinitatea

Un semn care vă reaminteşte că sunteţi una cu Dumnezeu şi că trebuie să simţiţi prezenţa iubirii Creatorului în interiorul vostru. Mai e şi un semn că s-a încheiat un ciclu specific unei anumite situaţii.

 

1010, 1212 și alte secvențe duble

Aceste secvențe duble necesită interpretate atât separat, cât și împreună. Cea mai bună metodă este de a folosi principiile numerologiei și semnificațiile cifrelor. Spre exemplu, dacă luăm numarul 1212 avem –  cifra 1 poartă o frecvență puternic masculină, independentă, creativă, impulsivă. În timp ce cifra 2 se aliniază cu energia feminină, intuitivă, receptivă, cooperantă. Așadar, această secvență poate face trimitere cătr modul în care te raportezi la energiile masculine și feminine din viața ta.

Pentru o înțelegere profundă, te aștept cu drag la un curs de numerologie! Detalii găsești chiar pe site 🙂

P.S. Dacă ți-a plăcut și ți-a fost util acest articol, dă mai departe. Vei aduce bucurie și lumină în viața altora!

 

Alexandra M.C.