7 lucruri interesante despre numerologie

Vezi intotdeauna acelasi numar in diverse aspecte ale vietii tale? Sau pur si simplu te simti atras de anumite numere? Poate ar trebui sa afli mai multe despre numerologie. Nu stii cu ce se ocupa aceasta stiinta?

In termeni simli, numerologia reprezinta studiul numerelor din viata ta. Poti descoperi informatii despre lumea inconjuratoarea dar si despre fiecare persoana imparte! Numerologia este considerata ca un limbaj universal al numerelor dar si al Universului.

Poate de Astrologie ai auzit deja. Desi ambele stiinte par sa se asemene, ele au metode diferite de a obtine informatiile. Daca Astrologia urmareste plantele, numerologia are ca obiect de studiu…numerele 🙂

Universul este unul matematic, cifric…odata cunoscut acest lucru si acceptat, numerologia vine sa faca lumina!

Acum ca am clarificat cu ce se ocupa numerologia (in linii mari), putem trece la subiectul acestui articol, cele 7 lucruri promise 🙂

1. Numerele descoperite prin intermediul numerologiei includ atat aspecte pozitive cat si aspecte negative ale vietii tale. Acest lucru il vei regasi inca din primele interpretari ale matritei tale. Toate aspectele te pot ajuta in multe domenii din viata ta, precum cariera, business, sanatate, relatii, etc.

2. Exista numere maestre – 11, 22 si 33 . Acestea descopera informati valoroase pentru cei ce le “poarta”

3. Poti folosi numerele ca un “ghid personal al propriei vieti” – acesta te va ajuta sa treci de obstacole si sa fructifici maxim oportunitatile.

4. Prin intermediul numerologiei poti sa intelegi mai bine oamenii din jurul tau, le poti cunoaste calitatile , defectele, si nu numai!

5. Poti descoperi cifre din viata ta ce iti vor vorbi despre destin, numar personal, vibratie sociala, etc.

6. Numele ascunde si el informatii interesante cu privire la viata ta si scopul cu care ai venit aici!

7. Poti folosi numerologia pentru a sti cum sa actionezi in viata de zi cu zi dar si pe termen lung!

Detaliile complete le poti descoperi print-o matrita psiho-energo-informationala. Fiecare fiind unic, aceasta matrita se face fata in fata! Detalii si programari la 0742483333.

“Numarul, ca si armonia, nu admite falsitatea; aceasta le este lor cu totul straina… adevarul este înnascut şi specific naturii numarului.”

citat din Philolaos din Tarent