OMUL CA DESIGN! Gregg Braden la Bucuresti!

DE LA EVOLUȚIA INCONȘTIENTĂ LA TRANSFORMAREA CONȘTIENTĂ

Cum ar fi să descoperim că, de fapt, suntem proiectați să trăim o viață extraordinară, mai lungă, că ne putem autovindeca, că intuiția noastră este profundă ? Că stările de conștiență deplină la care ajung călugării, șamanii, yoghinii și misticii, atât de greu de atins, odinioară, sunt, de fapt, experiențe ale vieții noastre de zi cu zi ? Cum ni s-ar modifica viața dacă am ști că suntem rezultatul unui design inteligent, nu produsul unui proces evolutiv inconștient ?

Nu mai e nevoie să ne punem întrebări de tipul „ce ar fi dacă?” Descoperiri recente din toate domeniile – de la evoluție și genetică până la științe noi precum neuro-cardiologia (legătura dintre creier și inimă) schimbă complet convingerile – formulate în decursul a 150 de ani – referitoare la noi înșine: de unde venim, ce capacități avem, care ne este potențialul. De la durata vieții și maniera în care îmbătrânim, până la capacitatea de a ne „simți” viitorul înainte ca acesta să se întâmple și de a ne acorda profund intuiția – unii cu ceilalți și toată viața, știința confirmă ceea ce am știut încă din copilărie: nu suntem ceea ce ni s-a spus că suntem, dimpotrivă, suntem mai mult decât ceea ce ne-am imaginat !

INSCRIE-TE COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS SI AI PARTE DE O REDUCERE SUPLIMENTARA DE 10% DIN PARTEA ALEXAEVENT.

CAND?

1 si 2 Decembrie 2018

UNDE

Crystal Palace Ballrooms
198 A, Calea Rahovei
5th District, Bucharest

PREȚ

Silver: Preț promoțtional 199 € în loc de 399 €
Gold: Preț promoțtional 399 € în loc de 599 €
Platin: 999 €

În acest program foarte bine ilustrat, Gregg împărtășește acele descoperiri și tehnici care sintetizează cel mai bine ideile ce demonstrează că suntem proiectați în mod inteligent să fim Oameni și „bobinați” să fim extraordinari! Acest program multi-senzorial este oportunitatea ta pentru:

A descoperi dovezile ce schimbă teoriile formulate în decurs de mai bine de 150 de ani, referitoare la originile omului și la rolul evoluției în viața sa.
A fi martor la descoperirile care ne catapultează dincolo de gândirea convențională în ce privește capacitățile noastre și la maniera în care le poți implementa în propria ta viață!
A descoperi acele aspecte din înțelepciunea antică și tribală – referitoare la relația cu universul interior și cu cel exterior – și care sunt acum dovedite prin cercetările științifice ale secolului XXI!
A învăța tehnici eficiente și simple pentru a:Accesa stări profunde de conștiență
Crea stări avansate de vindecare emoțională și fizică
Reduce / preveni scurtarea zonei din ADN responsabilă cu degradarea generală, ceea ce duce la boală și îmbătrânire
Descoperi misterul și înțelesurile stărilor de supra-conștiență – greu de accesat dar extrem de puternice
Aplica aceste descoperiri în relațiile intime, personale, de afaceri, în decizii importante și pentru vindecarea dinspre înăuntru spre înafară.
Toate descoperirile care nu se mai potrivesc cu modul tradițional de gândire în ce ne privește – atât ca indivizi cât și în relația cu universul – nu mai pot fi ignorate. Avem nevoie să le conștientizăm pentru a ne rescrie istoria. Cheia: cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât suntem mai bine echipați pentru ceea ce ne oferă viața. Aceasta este ideea simplă ce stă la baza acestui nou program: Omul ca Design.

REZERVĂ BILETUL ACUM!

INSCRIE-TE COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS SI AI PARTE DE O REDUCERE SUPLIMENTARA DE 10% DIN PARTEA ALEXAEVENT.

Pentru alte informatii ne poti suna la 0742483333 sau office@alexaevent.ro!

399 euro -249 euro- 224 euro

Inscriere prin AlexaEvent

599 euro -449 euro- 404 euro

Inscriere prin AlexaEvent

999 euro – 899 euro

Inscriere prin AlexaEvent

INSCRIE-TE COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS SI AI PARTE DE O REDUCERE SUPLIMENTARA DE 10% DIN PARTEA ALEXAEVENT.