Iți dorești mai mulți bani? Ar trebui să ai în vedere…

Sunt sigură că cel puțin odată te-ai întrebat cum poți să ai parte de o situație financiară mai bună…Însă nu știi de ce nu reușești să câștigi mai mulți bani…

Ei bine, în următoarele rânduri voi surprinde câteva idei care odată puse în aplicare rezultatele vor fi vizibile!

Un lucru ce îl uităm este atitudinea față de BANI! Da! Ai citit bine! Banii sunt o energie, așadar, modul în care tu te raportezi la ei influențează în mare măsura câștigul tău lunar și abundența financiară. Așadar, pe viitor ar fi bine să:

  • Ții banii ordonați! Cei mai mulți nu dau o importanță acestui lucru! Banii trebuie respectați, așezati frumos în portofel, cap la cap, în ordine de la mare la mic. Dacă ar fi să facem un exercițiu de imaginație, și tu ai fi în locul banilor, și cineva te-ar ține aruncat și boțit într-un buzunar, ți-ai mai dori să revii în acel buzunar/portofel?
  • Mulțumește pentru banii din viața ta! Păstrând ideea energiei, în momentul în care tu blamezi banii și modul în care i-ai obținut, nu te mira că nu se vor întoarce prea curând la tine. Dorești să revină la tine? Atunci mulțumește pentru prezența lor în viața ta! Fraza ar putea suna în felul următor: “Mulțumesc pentru banii primiți de-a lungul vieții” – de câte ori ai mulțumit pentru momentele în care ai avut bani de pâine, de haine sau să îți plătești facturile?
  • Fii atent la credințele limitative cu privire la bani! Știai că unele proverbe precum “Banii sunt ochii dracului”; “Ai nevoie de bani ca să faci bani.”; “Oamenii bogaţi nu sunt fericiţi.”, etc. pot fi adevărate piedici pentru tine dacă ele rulează ca și credințe în subconștientul tău? Cum le identificăm și cum le îndepărtăm ține doar de noi. În acest sens, puteți urma “Seminarul Gratuit Atrage abundența în viața ta” al lui Florin Pasat.  Conștientizarea acestor credințe precum și a altora te pot ajuta să îți îmbunătățești viața și în alte domenii!
  • Atenție la cei din jurul tău! Este posibil de multe ori când ne dorim să inițiem diverse acțiuni ce ne pot aduce bani, cei din jur, prietenii, familia, colegii, etc să ne descurajeze, să ne repete că suntem visători și că “banii se fac greu și sunt murdari”, lucru care ne va deturna de la obiectivul nostru și ne va încărca cu o energie negativă.
  • Atenție la modul în care cheltui banii! Da, contează foarte mult ce facem cu banii. Chiar dacă poate suna invechit, “aruncatul banilor pe geam” este pedepsit de către Univers, fiind considerat o bătaie de jos la adresa energiei în general. Banii cheltuiți pe lucruri de valoare pentru noi, cheltuiți cu rost. Banii cheltuiți în scopul direct sau indirect de a dăuna cuiva este de asemenea primit de către Univers ca fiind o jignire asupra energiei. 
  • Dă banii cu drag! Chiar dacă munca depusă pentru a câștiga banii a fost una destul de mare, atunci când îi cheltui, fă-o cu drag. Mai mult, gândul tau ar trebuie să fie ” Duceti-vă și întorceți-vă înzecit” alături de fraza de recunoștință că au fost în viața voastră! Starea pe care o aveți în acel  moment face diferența! Dacă o veți spune de dragul de a o spune, efectul este unul foarte scăzut spre deloc. Însă bucuria și starea de recunoștință pură pe care o resimțiți în acel moment, va fi transmisă în Univers și se va oglindi înzecit!
  • Ai răbdare! Schimbarea nu apare peste noapte! Știu că mulți doriți să schimbați lucrurile foarte repede, însă necesită să aveți în vedere faptul că poate toată viața până în acest moment ați avut o energie de nemulțumire cu privire la bani, care produce efecte din prezent dar și o parte din viitorul apropiat. Mai mult, energiile nu pot fi păcălite, așadar doar schimbarile profunde și pe termen lung vor produce și cele mai bune rezultate!
  • Aplică Legea Zeciuielii – reprezintă un concept din Vechiul Testament. Aceasta îndeamnă ca din câștigul tău să oferi sub diverse forme de binefacere 10%.  Dăruind celor ce au nevoie, fie bani, fie mâncare, fie adăpost, haine sau pur și simplu o vorbă bună, Universul va avea grijă să îți întoarcă înzecit. Așadar, putem spune că regula funcționează în sens dublu.

Tu cum reușești să dobândești abundența financiară în viața ta? Aștept cu drag părerile tale mai jos. Ți-a plăcut articolul? Atunci susține-mă cu un share 🙂

Cu drag

Alexandra M.C.

P.S. Mai jos regăsești un scurt fimuleț interesant…o perspectiva a banilor pentru un milionar!