Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului AlexaEvent.ro

Site-ul este operat de ALEXA EVENT EDUCATION SRL, cu sediul in Str. Fragilor, nr. 10, ap 6, Sânpetru, Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul

J08/857/2020, RO 42531067. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si inscrierea la evenimentele afisate in site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul AlexaEvent face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. AlexaEvent.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii siteului www.alexaevent.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@alexaevent.ro

Mod functionare

Inscrierile efectuate pe site-ul www.alexaevent.ro sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea inscrierii. Odata facuta inscrierea, administratorii site-ului alexaevent.ro va vor trimite prin SMS sau email, informatiile necesare finalizarii inscrierii la evenimente (acest fapt apare in cazul evenimentelor in care plata unui avans este necesara!)

Modalitat de inscriere:

  1. Prin completarea formularului din site-ul www.alexaevent.ro
  2. Telefonic
  3. Prin e-mail

Plata și facturarea

Prețurile afișate pe site, la fiecare eveniment în parte, includ valoarea TVA,excepție fiind evenimentele organizate pentru terți cu încasare la aceștia din urmă. 

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemele: Euplatesc  urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății; transfer bancar/OP. Menționăm că plățile pentru evenimentele promovate pentru terți se pot achita doar prin transfer bancar sau OP.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul. 

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii tipului de eveniment, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a evenimentului. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea evenimentului, în funcție de promoțiile ce le avem, acest lucru fiind afișat pe site. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Odată ales tipul de eveniment și selectată modalitatea de plată, plata este unică. Reparticiparea sau participarea la un alt eveniment presupune un nou proces de achiziție.

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând evenimentul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului.

Societatea ALEXA EVENT EDUCATION SRL va emite Clientului o factură fiscală pentru evenimentul/evenimentele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă va fi trimisă pe e-mailul acordat în formularul de achiziție. Nu suntem responsabili pentru neprimirea e-mailului cu factura sau pentru acordarea unei adrese de e-mail greșite de către client. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

 Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa office@alexaevent.ro. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la înscrierea la eveniment și achitarea lui pe site, nu sunteți satisfăcut sau nu mai doriți să participați, vă puteți retrage  și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge înregistrarea la eveniment și/sau din site.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului evenimentului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că alexaevent.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la office@alexaevent.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul evenimentului la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării .

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe alexaevent.ro.

ANPC – Autoritatea pentru protectia consumatorilor

Nota de informare privind protectia datelor personale  

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai Intreprinderii Individuale Condur Alexandra Catalina implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina, cu sediul in Str. Eroilor, nr. 39, Predeal, Brasov, sau prin e-mail la adresa: office@alexaevent.ro .

Mentionam ca datele operate de catre site sunt:

  1. Nume si prenume
  2. Adresa de e-mail
  3. Telefon
  4. Adresa din buletin – necesară pentru facturare
  5. Localitatea in care alegeti sa participati la eveniment

Limitarea răspunderii

SC ALEXA EVENT EDUCATION SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a inscrierilor in site. SC ALEXA EVENT EDUCATION SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru,SC ALEXA EVENT EDUCATION SRL  va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.