Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului AlexaEvent.ro

Site-ul este operat de Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina, cu sediul in Str. Eroilor, nr. 39, Predeal, Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F08/1116/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si inscrierea la evenimentele afisate in site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul AlexaEvent face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. AlexaEvent.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii siteului www.alexaevent.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@alexaevent.ro

 

Mod functionare

Inscrierile efectuate pe site-ul www.alexaevent.ro sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea inscrierii. Odata facuta inscrierea, administratorii site-ului alexaevent.ro va vor trimite prin SMS sau email, informatiile necesare finalizarii inscrierii la evenimente (acest fapt apare in cazul evenimentelor in care plata unui avans este necesara!)

Modalitat de inscriere:

 1. Prin completarea formularului din site-ul www.alexaevent.ro
 2. Telefonic
 3. Prin e-mail

Modalitati de plata

AlexaEvent.ro ofera servicii catre traineri si organizatori de evenimente, fiscalizarea fiind in sarcina acestora din urma. In urma inscrierii (indiferent de varianta aleasa) si participarii la eveniment, participantul va primi factura si/sau bon de la trainer ce a sustinut evenimentul. AlexaEvent.ro este un canal de promovare si nu se face raspunzator de fiscalizarea beneficiarilor. AlexaEvent.ro are obligatia de a fiscaliza catre trainerii pe care ii promoveaza conform conditiilor stabilite de comun acord cu acestia!

 

Nota de informare privind protectia datelor personale  

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai Intreprinderii Individuale Condur Alexandra Catalina implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina, cu sediul in Str. Eroilor, nr. 39, Predeal, Brasov, sau prin e-mail la adresa: office@alexaevent.ro .

Mentionam ca datele operate de catre site sunt:

 1. Nume si prenume
 2. Adresa de e-mail
 3. Telefon
 4. Localitatea in care alegeti sa participati la eveniment

Limitarea răspunderii

Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a inscrierilor in site. Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru,Intreprindere Individuala Condur Alexandra Catalina va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

 

2018-05-24T08:05:37+00:00 mai 24th, 2018|Categories: Informatii|3 Comments

3 Comments

 1. Aghinitei Irina 15 mai 2019 at 23:32 - Reply

  Ok

 2. Ina Ivan 5 aprilie 2020 at 20:48 - Reply

  Abia astept

 3. Arimia Andreea 7 aprilie 2020 at 16:25 - Reply

  Ok

Leave A Comment