Tu știi cum funcționează UNIVERSUL? Articol

Bine te-am regăsit drag cititor

În următoarele rânduri voi surprinde câteva idei fundamentale în ceea ce privește Universul și modul său de a lucra! Dacă dorești să îți atingi obiectivele, ar fi bine să ții cont de modul în care lucrurile se desfășoară în această lume. Înainte de a ne plânge că ceea ce ne dorim nu se îndeplinește, sau nu reușim să ducem la bun final ceea ce ne propunem…ar trebui să cunoaștem “regulile de circulație”! Nerespectarea acestora nu ne scutește de “amendă sau pedeapsă”!

Mulți dintre voi ați auzit de Legea atracției, nu? Însă câți dintre voi ați înțeles cum atragi ceea ce îți dorești? Pentru început necesită să știi că baza acestei legi este următoarea:

Tot ce se trăiește în interior

Se reflectă la exterior!

Așadar, vestea proastă (pentru unii), haosul din interior, se vede, mai devreme sau mai târziu în exterior! Vestea bună este că interiorul tău îți este la îndemână 24/24, 7/7! Tu ești cel care decide ce face în acest sens. Totul stă în alegeri…ce alegeri? ORICE ALEGERE! Începând cu alegerea gândurilor! 

Însă, pentru a nu mă întinde foarte mult, tematica gândurilor rămâne să le abordăm într-un viitor articol.  Important pentru început este să înțelegi următoarele:

  • Universul este energie, noi suntem energie, așadar legătura noastră cu Universul este permanentă!
  • Energia se regăsește și în cuvinte, gânduri, fapte…pe scurt, în tot ceea ce înseamnă FIINȚĂ! Un pont…începe cu gândurile 😉
  • Universul NU este o “persoană”, Universul NU este Divinitatea!
  • Universul NU gândește! Spuneam mai sus că el este energie…noi suntem energie…așadar, el doar răspunde la…ENERGII!
  • Universul NU reflectează! Nici nu ar avea cum, nu este o persoană, reflectarea este specifică oamenilor.
  • Universul NU analizează! Data viitoare când te vei aștepta ca Universul să “te ierte” …nu o va face! Deoarece analiza este și ea specifică oamenilor!
  • Universul are nevoie de precizie! O formulare vagă va duce la un rezultat vag. Spre exemplu dacă eu ți-aș cere să îmi aduci “ceva” dar nu ți-aș spune ce, ai ști ce să îmi aduci? Aşa şi Universul, nu ştii să fii precis, vei primi orice, numai ce îţi doreşti nu…sau cel puţin nu cum îţi doreşti! Un exemplu scurt: Îmi doresc să am strictul necesar – însă strictul necesar poate fi si o cană cu apă şi o bucată de pâine nu?
  • Universul pedepseşte lipsa de respect – data  viitoare când alegi să parchezi pe două locuri ar trebui să ştii ca energetic, ocupi 2 locuri şi tu ai doar o maşină…asta înseamnă lipsă de respect faţă de energie…data viitoare când te vei îmbolnăvi, vei plăti cu energie…şi uite aşa răceala nu trece în 3 zile ci în 6 zile!
  • Universul nu percepe trecutul și viitorul acestea sunt o convenție a noastră. Așadar, atunci când formulezi o dorință sau un obiectiv, ar fi bine să ai în vedere acest lucru.
  • Universul NU lucrează cu negațiile! Așadar, data viitoare când vei spune că Nu îți dorești să greșești…ghici ce? Universul va percepe energia cuvântului de bază!

Foarte important! Universului nu îi cerem, ci îi ordonăm!!! De ce? Deoarece o cerință lasă loc de a oferi..sau nu. Însă Universul nu gândește, nu analizează, nu reflectează și cu siguranță nu este emoțional! Nu avem nimic de cerut ci doar de decis și de a lua energia care ni se cuvine!!

Însă mai multe vom discuta în articole viitoare. Aștept cu drag întrebările și comentariile voastre! 

Cei interesați de consultatii numerologice sau consiliere, ma pot contacta la 0742483333

 

Alexandra Condur

Numerolog, psiholog, formator, consilier