Workshop Brasov – Cuvintele Trupului

Comunicarea fără cuvinte rostite – workshop aplicat în nonverbal! 18 iunie, 18.45-21.00

Ai fost vreodată în situația când nu ai crezut cu adevărat ce spune cineva? Ai simțit că ceva nu a sunat adevărat sau ai avut sentimentul că totul nu era în regulă? Poate că ei spuneau „Da”, dar corpul lor spunea „Nu”?

Diferența dintre cuvintele pe care le vorbesc oamenii și înțelegerea noastră despre ceea ce spun ei, provine din comunicarea non-verbală, cunoscută și sub numele de „limbajul corpului” sau “cuvintele trupului”. Dezvoltându-vă conștientizarea semnelor și semnalelor limbajului corpului, puteți înțelege mai ușor și alte persoane și puteți comunica mai eficient cu ele.

Totuşi, există, uneori, mișcări subtile – și uneori nu atât de subtile – mișcări, gesturi, expresii ale feței și chiar schimbări în corpul nostru, care indică faptul că se întâmplă ceva. Modul în care vorbim, mergem, stăm spune ceva despre noi și orice se întâmplă în interior poate fi reflectat în exterior.
Prin a deveni mai conștienți de acest limbaj al corpului și de înțelegerea a ceea ce ar putea însemna, puteți învăța să citiți mai ușor oamenii. Acest lucru vă pune într-o poziție mai bună de a comunica eficient cu ei. În plus, prin creșterea înțelegerii celorlalți, puteți, de asemenea, să deveniți mai conștienți de mesajele pe care le transmiteți acestora.
Există momente când trimitem mesaje mixte – spunem un lucru, totuși limbajul corpului ne dezvăluie ceva diferit. Această limbă non-verbală va afecta modul în care acționăm și reacționăm la ceilalți și modul în care reacționează la noi.
Acest workshop vă explică multe dintre modalitățile prin care comunicăm non-verbal, astfel încât să puteți utiliza aceste semne și semnale pentru a comunica mai eficient.

Totul în 7 pasi:
– Trupul vorbeşte fără să aibă nevoie de cuvinte – cum conducem oamenii fără cuvinte;
– Postura şi gesturile în comunicarea de zi cu zi;
– Limbajul de putere al trupului;
– 10 reguli ale implicării în comunicare;
– Căteva reguli de baza (5) în domeniul vânzărilor;
– Indicii şi descoperirea minciunii;
– Comunicarea faţă în faţă – primele impresii.

Limbajul corpului influențează foarte mult modul în care comunicăm și poate reflecta destul de precis ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Cuvintele trupului includ mișcări ale corpului și gesturi (picioare, brațe, mâini, cap și tors), postura, tensiunea musculară, contactul cu ochii, colorarea pielii, chiar și ritmul de respirație al oamenilor și transpirația. În plus, tonul de voce, ritmul de vorbire și pitch-ul de voce toate se adăugă la cuvintele care sunt utilizate într-o comunicare.

Este important să recunoaștem că limbajul corpului poate varia între indivizi și între diferite culturi și naționalități. Prin urmare, este esențial să verificați și să confirmați semnalele pe care le învăţeţi, prin interogarea persoanei și cunoașterea persoanei.

Evenimentul este organizat în Brasov la data de 18 iuniede la ora 18:45 la FPIP – Centru de calificare profesionala, Brasov, Str. Branduselor nr. 74, etaj. 3, camera 7.

Workshopul se adresează:
– Antreprenorilor
– Managerilor generali şi de departamente
– Freelancer-ilor şi liber profesionistilor
– Elevilor, studenţilor şi absolvenţilor
– Tinerilor şi adulţilor
– Tuturor celor care vor să desluşească din tainele comunicării nonverbale.

Evenimentul este susţinut de către Mihail Gabriel Chicioreanu, Consultant în carieră, Certificat LAB Profile şi HOGAN, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER – Clădim o carieră de succes pentru fiecare, Unim Fiecare Zâmbet şi Perform Media, co-fondator al Romartizanat, co-organizator al evenimentelor Cariera ta în HR, Bune Practici în HR.

Pentru a participa la acest atelier este necesară înscrierea prealabilă! Numărul de locuri este limitat!
Rezervare loc AICI: https://goo.gl/forms/QWjuMik7QLRUP6nl1
Achit biletul AICI: http://mpy.ro/1uqdqabx

Pentru a participa la acest atelier se achită un bilet de participare. Taxa ce cuprinde partea organizatorică, materiale suport și sesiunea atelierului este de doar 74 lei pentru plata online sau 130 lei la eveniment!

Garanţie 200%
100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;
100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.

Rezervare loc AICI: https://goo.gl/forms/QWjuMik7QLRUP6nl1
Achit biletul AICI: http://mpy.ro/1uqdqabx

BENEFICII SUPLIMENTARE:

Achizitionati 3 bilele si al patrulea il primiti GRATUIT!
Achit 3 bilete AICI: http://mpy.ro/1uqe35bx

Trimite informația despre eveniment si altor persoane ce ar putea invata si avea nevoie de aceste informatii extrem de utile pentru activitatea zilnica de comunicare 🙂