Conferință: Misterul Nașterii și Călătoria Sufletului pe Pământ

La invitaţia specială a domnului Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan şi a echipei Evoluam Împreună,

Anne Givaudan – autoarea bestseller-ului “Cele nouă trepte – o privire spirituală asupra genezei fiinţei umane”, împreună cu soţul ei, medicul pediatru Antoine Achram, vin pentru prima dată în România!

Tu ești un om puternic! Ești o ființă uimitoare!

Ai capacitatea de a vedea dincolo de bariera fizică a realitatii.

Îți poți extinde conștiința mult peste limitele existenței materiale.

Trebuie doar sa fii conștient că deții aceste capacități și să înveți să scoți la lumina adevăratul ”Eu”. Ai șansa să-ți îmbunătățești percepția asupra vieții, găsind răspunsuri la întrebări fundamentale procesului de existență pe care îl parcurgem cu toții:

​· De unde venim?
​· Care este sensul nostru aici, în această viață?
​· Încotro ne îndreptăm?

Actualele date despre noi ne obligă să revizuim toate conceptele despre materie, energie, destin, viață, moarte, sensul existenței, relațiile interumane, modelul social actual. Este nevoie de redefinirea conceptelor de om, spiritualitate, Univers, jusțitie umană și divină”.
Prof. Dumitru Constantin-Dulcan

Te invitam să descoperi “misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ” la această conferinţă inedită, alături de domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan şi de cei doi invitaţi ai săi care vor veni cu raspunsuri la intrebarile tale legate de existenta vieții

ȘTIAI CĂ…

Modul în care ne naștem (tentativă de avort, cezariană, nastere prematura etc.) ne influențează viața de adult?

Între mamă și sufletul copilului se creează o conexiune cu cateva luni dinainte de actul propriu-zis al concepției?

Un suflet simte dacă este dorit sau nu în noua familie de dinainte de a se întrupa pe acest Pământ?

Vrei să afli mecanismul prin care sentimentele de iubire au un efect benefic asupra sănătății și a viitorului noului venit pe lume?
Vrei să cunoști modul în care certurile şi neînţelegerile dintre doi părinţi au un efect extrem de daunător asupra copilului încă nenăscut?

“Știm în clipa de față despre creierul nostru că are niște abilități geniale, extraordinare.

Acestea sunt premisele viitoarei lumi. Ceea ce facem noi prin Anne Givaudan este să aducem și în această țară informații prima oară în istoria lumii, prima dată când o ființă de dincolo, întâlnind-o în forma asta extracorporalizată, spune:

​​​«ghizii mei m-au trimis acum, în acest moment care este foarte dificil pentru voi să vă spun ce se întâmplă în momentul în care eu mă voi întrupa și mă voi naște printre voi pe Pământ, ce se întâmplă în corpul mamei mele, pentru că este nevoie ca voi să înțelegeți de unde veniți și unde vă întoarceți,»”

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

ACEASTĂ CONFERINŢĂ ESTE PENTRU TINE DACĂ:

 • rezonezi cu mesajele transmise de Dr. Prof. Constantin Dumitru Dulcan şi doreşti să-ţi lărgeşti perspectiva asupra scopului venirii tale pe Pământ
 • îți pui adesea întrebarea “De ce suntem pe acest Pământ?”
 • doresti să găseşti răspunsuri la întrebări existenţiale dincolo de planul fizic
 • conştientizezi că eşti mult mai mult decât acest corp fizic
 • urmează să devii părinte şi vrei să oferi o experienţă de întrupare cât mai plăcută noului suflet ce urmează să vină în familia ta

CE VEI DESCOPERI ÎN CADRUL CONFERINŢEI:

 • Vei afla premisele unui raspuns cat mai complex la intrebarea “De ce suntem pe acest Pământ? Este o alegere sau o obligaţie?”
 • Ce sunt călătoriile extracorporale, în ce constă acest proces şi cum au ajutat-o atingerea acestor stări de conștiintă extinsă pe Anne Givaudan să găsească răspunsuri care nu sunt accesibile în lumea fizică
 • Drumul pe care îl alege un suflet pentru a se întrupa pe acest Pământ şi cum poţi oferi o experienţă cât mai plăcută viitorului tău copil.
 • Care sunt etapele evoluţiei sufletului pana la nastere.
 • Dacă ne alegem familia în care vom veni sau aşa ne este dat.
 • Cum îţi influenţează modul în care te-ai născut cursul vieții, personalitatea şi convingerile pe care le ai despre viaţă.
 • Ce poţi face pentru a vindeca diferite traume (de care poate că nu eşti conştient) care au apărut dacă te-ai născut prematur, prin cezariana sau cu alte probleme.

Programul Conferinței 18:00 – 21:45

17.00-17.50
Primire participanți, intrarea în sala pe baza biletului primit pe email.
17.30-18.00
Sesiune 1 autografe – vei putea primi autografe de la însăși autoarea cărții “Celor nouă trepte ” si de la prof. Dulcan.
18.00-18.30
Profesor doctor D. C Dulcan- De ce este posibil să primim mesaje din alte dimensiuni? Cum sunt posibile calatoriile extracorporale? Argumente și exemple din istorie.
18.30-20.00
Anne Givaudan – De ce venim pe acest Pământ? Misterul nașterii si Călătoria sufletului pe Pamant.
20.00-20.30
Antoine Achram – Spune-mi ce fel de naștere ai avut și o să-ți spun cine ești!
20.30- 20.45
Pauză
20.45-21.45
Sesiune de întrebari și răspunsuri
21.45-22.00
Sesiune 2 autografe

Domnul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog şi psihiatru, fiind un cunoscut cercetător în domeniul conştiinţei.Meritul lui este ca a reușit să creeze o punte de legătură între știință și spiritualitate în România

Este autorul cărţilor:

● “Inteligenţa materiei”

● “Mintea de Dincolo”

● “Către noi înşine”

● “În căutarea sinelui pierdut”

● “Somnul Raţiunii”

De asemenea, prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a redactat o serie de lucrări ştiinţifice, lucrări eseistice şi filosofice, cât şi monografii în domenii conexe medicinei. I-au fost oferite o serie de premii pentru activitatea desfăşurată la nivel naţional şi internaţional şi a fost decorat cu Medalia de Excelenţă GOLDABILITY – acordată pentru efortul creator, temerar şi statornic depus în promovarea ştiinţei şi spiritualităţii universale, primită la Conferinţa Internaţională de Psihologie Transpersonală

Anne Givaudan este terapeutul sufletelor și al corpurilor, autoare și co-autoare a 25 de cărți traduse în numeroase țări.

Lucrările ei sunt inovatoare pentru că la momentul apariției primelor sale cărți cuvintele „călătorie astrală” sau ”ieșire din corp” și „lumi de dincolo de viață” erau accesibile doar anumitor persoane.

Aceste lucrări au explicat pe înțelesul publicului, ceea ce oamenii de mult intuiau, dar erau subiecte despre care nu îndrăzneau să vorbească.

Anne Givaudan refuză să se identifice cu rolul de scriitor sau filozof.

Ea se consideră mai mult terapeutul sufletelor și al corpurilor și doreşte să faca cunoscute oamenilor descoperile sale pe care le-a avut in stările de conștiință extinsă.

Anne Givaudan are capacitatea sa calatoreasca cu sufletul in ale dimensiuni ale Universului si impartaseste mai departe oamenilor descoperirile sale din “lumea de dincolo”.

Antoine Achram este medic pediatru de 25 de ani, autorul cărţii în limba engleză, “Thought-Forms”, practicant în medicină neonatală în spitale şi medicină internă în practică privată.

El este întotdeauna în căutarea unei abordări care să îi permită pacientului să înţeleagă cauzele subtile ale bolii şi o însoţeşte pe Anne în experienţele sale.

Este de mai mulți ani un practician al „îngrijirilor eseniene”, o metodă care este, în același timp ancestrală și futuristă.

Anne Givaudan si Antoine Achram ne împărtășesc din cunoașterea și experiențele lor pentru a ne încuraja să descoperim o altă perspectivă asupra semnificației vieții, dincolo de lumea fizică, palpabila.

Ne dau posibilitatea de a regăsi un sens în viața de zi cu zi si mai multă claritate asupra rolului nostru pe Pămant.

Standard
între 25 aprilie şi 9 mai
– bilet conferinţă 1 persoană

– traducere consecutivă

 conferinţă
147 lei

Last minute
între 10 mai şi 13 mai
– bilet conferinţă 1 persoană

– traducere consecutivă  conferinţă
197 lei

V.I.P.
– acces in primele randuri la cele mai bune locuri din sală

-acces online la una dintre cele mai iubite conferințe ale prof. Dulcan: “Puterea Minții”.
247 lei