Conferinta Brasov Numerologie Karmica cu Anatol Basarab

Înscrie-te ACUM!
Timp rămas pentru înscriere
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ce descoperi la conferință?

  • Numere karmice,
  • Datorii karmice si lectii karmice: definire, calcul, interpretare si utilizare a informatiilor din perspectiva numerologica.
  • Afla ce povara duci cu tine din vietile anterioare si care este lectia ta in aceasta viata!
  • Stii de ce ești acum așa cum ești?
  • De unde îți vin anumite apucături, tendințe și frici?
  • Ce program karmic ai in viața asta?
  • Care sunt greselile care nu trebuie repetate și in aceasta viața?
  • Care este programul tău karmic? Dar cel social?

Unde şi când ne întâlnim?

Mă înscriu

Nu ești o întâmplare și nimic in viața ta nu va fi întâmplator. Karma le veghează pe toate. Hai repede și afla ce trebuia sa stii foarte bine încă din adolescenta! 
O conferinta de la care nu poti lipsi!

Află mai mult!

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 ,  „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017

Mă înscriu
2018-04-15T11:26:27+00:00 aprilie 15th, 2018|Categories: Evenimente Brasov|Tags: , , , , , , |Comentariile sunt închise pentru Conferinta Brasov Numerologie Karmica cu Anatol Basarab