Andrei Gheorghe – un “bland dur” – matrita numerologica

Andrei Gheorghe 14.1.1962 24 6 22 4

Din punct de vedere numerologic, Andrei Gheorghe a spus ce a avut de spus si s-a facut auzit. Ca ne-a placut sau nu…asta este problema noastra, nu a domniei sale! Cu totii l-am cunoscut prin intermediul media, insa in urmatoarele randuri il vom cunoaste prin intermediul numerelor.

Necesita sa stim de la inceput ca el se considera un spirit liber.

Si-a dorit intotdeauna sa dobandeasca progres, noutate si libertate! Iar ceilalti au vazut in ei un lider, un conducator, un deschizator de drumuri, original si in acelasi timp dur, uneori chiar tiran.

Calea lui de destin a fost 6 – cifra a responsabilitatii, a echilibrului, al caminului, a unui bun pedagog. Putem spune ca acest destin a fost indeplin, bineinteles in maniera specifica lui. A stiut sa isi asume responsabilitatea pentru ce a spus, ce a facut. Nu s-a ascuns niciodata dupa deget si a dorit sa ii invete pe cei din jur cum sa produca schimbarea ce el mult si-o dorea, acel spirit liber. A iubit caminul, familia si grupul din care a facut parte. Drept dovada, cu toate ca cei 3 copii din ultima casatoriei nu erau ai lui, i-a iubit ca un adevarat tata.  A fost omenos, realist, dedicat celor pe care i-a iubit.  Latura mai putin pozitiva a cifrei de destin 6 a dus uneori catre exces de zel, exagerare, impunerea punctului de vedere. Latura responsabilitatilor asumate uneori a depasit puterile sale si acest lucru ii aducea un sentiment de vinovatie.

De mentionat ca ziua in care el a decedat 19.3.2018 are ca vibratie chiar destinul sau 24, adica 6!

Cu toate ca multi dintre noi l-am vazut dur, rece, rigid poate, era o persoana afectiva, cu o latura emotionala foarte dezvoltata, cu o capacitate de a primi si darui iubire, emotie, energie foarte mare. Era omul care putea sa doarma cateva ore pe noapte si sa fie fresh zi de zi. Avea talentul vorbei, dar nu transmisa oricum, ci cu emotie – lucru vazut atunci cand vorbea, o facea cu inversunare, cu putere. Avea capacitatea de a te vraji prin vorbe, prin energie, prin pasiune, prin iubire – doar ca era o iubire libera, furtunoasa si plina de nabadai.

Sanatatea corpului sau era unde fier si putea fi distrusa doar din interior, doar cu o stare disfunctionala putea influenta intreaga sa fiinta. Inteligenta corpului sau era foarte mare, insa cei 3 de 4 in matrita il facea sa devin infocat, sa se aprinda repede, sa simta  cum prin corpul sau trecea bucuria sau furia. Toate acestea alaturate celor 4 de 2 il facea sa fie o adevarata bomba cu ceas..atat intr-un sens bun (putea sa iti ofere emotii si iubire nemarginita) cat si intr-un sens mai putin bun (furia sa se revarsa peste sine si peste ceilalti) Sa nu uitam ca 2 apartine de stihia apei – ceea ce facea fie sa fie o apa lina, perseverenta, consecventa (asa cum apa are puterea de a crea vai si de a eroda piatra in mii de ani), fie alteori sa devina involburata, de neoprit. Apa este singura ce poate patrunde oriunde! La toate acestea mai putem adauga cei 2 de 6 din matrita care ii oferea capacitatea necesara de agresivitate pentru “a vana” ceea ce isi dorea. Stihia preponderent a sa era apa, poate de aceea de multe ori il descopeream ca fiind melancolic, sensibil – insa avea grija ca acest lucru sa fie aratat celor apropiati lui si mai putin publicului larg.

Un alt lucru ce il putem observa este vectorul 3-5-7 – acesta tine de stabilirea si atingerea obiectivelor. Andrei Gheorghe la acest capitol era pe principiul totul sau nimic. Atunci cand isi punea un obiectiv il urma pana in panzele albe, ceea ce il facea sa para extremist pentru cei din jur…si asa si era, deoarece nu era adeptul jumatatilor de masura atunci cand venea vorba de obiectivele sale!

Matrita sa ne arata de asemenea ca cel care conducea era Calul (vectorul energetic) – acest lucru il facea sa se arunce cu capul inainte, sa actioneze si mai apoi sa gandeasca la ceea ce a facut. Diferenta dintre cal si vizitiul (vectorul 7-8-9) este 6, ceea ce facea ca vizitiul sa ramana mult in urma calului in actiunile sale. Insa in acest proces, caleasca (vectorul 4-5-6) era destul de rezistenta, si devenea o adevarata forta atunci cand stima sa de sine si intuitia isi faceau aparitia. In acel moment, vointa sa era de fier! Si chiar aceasta din urma ii aducea adevarata bucurie, adevarata sa reusita – aplicarea vointei.

Forta sa psihica era puternica, si stia sa isi gestioneze gandurile si instinctele atunci cand dorea acest lucru. Acea forta se facea resimtita prin modul de a se impune, de a discuta, prin verticalitatea sa. Nu tinea sa arate aceste lucruri, insa daca era nevoie, cu siguranta facea fata cu brio. Cei 3 de 1 din matrita arata ca nu ii placea sa se supuna! Daca mai avem in vedere faptul ca vibratia sa interioara era 5 – libertate, progres, noutate – atunci putem spune ca aceste lucruri s-au vazut si resimtit la Andrei Gheorghe.

Am putea sa il numim “un dur bland”. A fost un om care si-a trait matrita numerologica in toate aspectele sale, ceea ce ne face sa il apreciem si sa il aplaudam pe scena vietii.