Seminar: Libertate versus Dependenta cu Luana Ibacka

Ce descoperi la seminar?

Dezvaluirea valorilor interioare – fundamentul existentei si „moartea dramei existentiale”

–           Intelegerea mai profunda, a principiilor mintii , memoriilor arhivate, si conexiunea cu corpul

–           Folosirea puterii creatoare a gandului si cuvintelor pt a depasi proiectii, dezamagiri, asteptari

–           Decriptarea limbajului „victimei” si al „libertatii”

–           Intelegerea corecta a imaginii de sine in contextul iubirii romantice

–           Secvente de decriptare a constiintei de victima, a tiparelor co-dependente

–           Crearea unor noi viziuni de comunicare in familie, cuplu, societate

Unde şi când ne întâlnim?

Investitia ta
30 lei – se achita la intrare.

Rezervarea ferma se face in baza completarii formularului de inscriere!

Află mai mult!

Te intreaba zi de zi cineva..”Esti ok?”. Mecanic spunem „Da”, insa in ecou, o voce captiva in drama, are alt raspuns.. Citim, mergem la cursuri, cautam miracole pentru a ne elibera. Si fiecare efort conteaza, si este o mare rasplata, in  evolutia noastra. Credem ca a fi „impliniti” este mare a dorinta a vietii. Insa nu este decat o iluzie „implinirea” de orice tip. Marea experienta, este libertatea. Un strop de intelegere a acestui concept, te pune pe o frecventa inalta, unde te poti expansiona, TU, acel „tu” din spatele oricarei identitati si ego.

Acest eveniment este pentru mine daca :

–           Sunt o persoana care aspira la o viata autentica, libera de limitari , avand experineta blocajelor (in emotional, fizic, social, etc)

–           Doresc  intelegere/instrumente de a-mi crea o libertate interioara

–           Vreau sa imi creez propriile afirmatii, propriile exercitii fizice, propria “Hrana”-intrucat am increderea in intuitia mea si in posibilitatile educarii selective

–           Sunt gata sa depasesc  identificarile ,prejudecatile , mostenirile familiale, informatiile necontrolabile din mediul inconjurator, si sa  imi creez  Autenticul   “EU” – FIZIC SI SPIRITUAL

–           Sunt constient(a) ca sunt mai mult decat produsul trecutului meu

–           Doresc conectare permanenta cu propria persoana si deschidere catre conexiune autentica cu parteneri de sex opus

–           Vreau sa traiesc in placere si relaxare

Luana catre tine  :”Evadarea din plasa emotionala, evadarea din unitatea colectiva de drama, mi-a indreptat studiile catre noi sisteme decomunicare.    Imi doresc, la fel ca si tine,  sa fiu frumoasa, vesela, atractiva si libera de trecut. Modul in care pot sa imi indeplinesc  dorintele sufletesti si fizice se bazeaza pe modul in care armonizez lumea trairilor interioare (emotii, ganduri,vise,asteptari) si lumea trairilor mele exterioare  ( ce vorbesc,  cum ma comport, actiuni, alegeri, cum arat, ce transmit non verbal).

Cred cu tarie ca viata poate fi RAIul pe pamant, si RAI inseamna pentru mine Rabdare, Atentie si Iubire.

Acest seminar  este ca si cuprinsul unei carti: parcurgem toate capitolele importante dintr-un ghid care te invata cum sa obtii PAS CU PAS , cate un grad de libertate.  Pas cu pas, ne schimbam parerea despre dorinte, si devenim magneti. In perceptia mea, spun ca „Schimb frecventa”.

Informaţii şi rezervări la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro

Program seminar 13 aprilie 2018

18.15 – primire invitati

18.30 – incepere seminar

Investitia ta
30 lei – se achita la intrare.

Rezervarea ferma se face in baza completarii formularului de inscriere!

Despre LUANA IBACKA

Life trainer & Tango Dancer/ Body coach

Anul 1989, a fost prima experienta profesionala de comunicator vizual pentru Luana, care a reusit sa devina in acel an un fotograf cunoscut cu imaginile surprinse la revolutie. A semnat cu numele de atunci, Luana Mitran, mii de fotografii in majoritatea publicatiilor influente, si aproape un deceniu a imbratisat presa scrisa si fotografia. Evolutia in televiziune a purtat-o prin toate multe job-uri, fiind PR manager, producator TV si prezentator a mai multe emisiuni. Timp de 7 ani publicul a indragit-o pentru emisiunea “Caminul de 5 stele”, dar si “Fermier caut nevasta”, sau “Specialistii”, pe Prima TV.

Pasul catre dezvoltare personala si comunicare emotionala, s-a facut in timpul urmatorilor 4 ani de “Cunoaste, viseaza, iubeste”, unul dintre primele proiecte tv de cunoastere, educare si medicina alternativa.

Din 2013 Luana activeaza ca: personal adviser, life trainer ,entertainer,manager evenimente tematice, seminarii si ateliere welness si dezvoltare personala prin dans, lectura, networking.Unul din succesele ultimului an s erefera la o serie de seminarii exclusiv pentru femei, care au suscitat interesul a peste 1000 de persoane.