Primii 9 ani din viața copilului – interpretare numerologică

Știai că fiecare an din primii 9 au o extraordinar de mare importanță în viața viitorului adult?

Dacă nu, te invit să citești rândurile de mai jos pentru a descoperi câteva repere pentru fiecare an. Atentie! Copilul dezvoltă caracteristicile de mai jos și în alți ani, însă fiecare cifră testează și întărește anumite caracteristici!!!!Așadar,există perioade specifice în care putem dezvolta armonios, mult mai ușor, anumite aspecte!

  • 1 an – cifra 1 este a începuturilor..de orice fel. Cu cât vom ști să dăm încredere copilului nostru în începuturi, cu atât îi va fi mai ușor în a începe diverse activități în viață. În primul an de viață copilul începe…ce începe? Începutul! Așadar, el va începe să respire, să gângurească, să plângă, să râdă, etc. Aceste începuturi vin natural, însă copilul începe să trăiască diverse experiențe, emoții (el le retrăiește și atunci când este în burtică, dar aici este o altă discuție). Cu cât aceste începuturi sunt trăite într-un sens negativ de către copil, poate duce la traume în ceea ce privește începuturile în diverse momente ale vieții lor
  • 2 ani – la 2 anișori, este perioada în care copilul învață să comunice. Modul în care el învață să facă acest lucru este important. Aici pot apărea problemele de vorbire ce ulterior pot avea nevoie de logoped. Tot în această perioadă emoțiile, dualitatea, energia sunt testate. Cu cât vom da mai mare importanță acestor aspecte, cu atât îl putem ajuta pe viitorul adult.
  • 3 ani – cifra 3 ajută și susține prelucrarea datelor, memoria, creativitatea, cunoașterea de ordin științific, etc. Așadar, atunci când copilul de 3 ani dorește să cunoască și întreabă foarte des ”DE CE?”, ar fi bine să răspunzi! Dorința de a învăța, memoria, cunoașterea pot fi dezvoltate precădere în această perioadă!
  • 4 ani – corpul fizic este testat. Se poate întâmpla să răcească mult mai ușor, sau să dezvolte diverse boli ale copilăriei. Cu cât folosim pastilele în exces, cu atât sănătatea corpului se va slăbi pe viitor și va fi mai sensibil. Acum am putea să îl ajutăm să își întărească organismul!
  • 5 ani – dorința de libertate, de a se descurca singur este din ce în ce mai intensă. Dacă până acum vroia să își lege singur șireturile sau să facă diverse lucruri pe cont propriu, acum va dori cu ardoare să poată singur! De asemenea, va căuta să exploreze și mai mult, să descopere noutatea, să depăsească limitările și să încalce regulile!
  • 6 ani – o perioadă în care sexualitatea sau înțelegerea ei se face simțită. Apar diverse curiozități. De asemenea, pragmatismul și echilibru său este testat. Armonia și locurile familiare sunt importante pentru copil.
  • 7 ani – devine mai înțelept, drept dovadă cei mai mulți copii merg la școală în această perioadă. Este important să învețe cum să fie înțelept și să i se dezvolte dorința de a înțelege lucrurile și la alt nivel, unul spiritual în special.
  • 8 ani – dorința de a ocupa o poziție în grupul din care face parte sau de a dobândi o anumită putere se face simțită. Tot aici putem să exersăm responsabilitatea și punctualitatea. Devine mult mai ambițios și încăpățânat, competitiv și dornic de putere.
  • 9 ani – cea mai mare dintre cifre, 9 reprezintă final de ciclu și momentul concluziei pentru cei 8 ani, dar și pregătirea pentru un nou capitol, un nou ciclu, un alt nivel! Schimbarea produsă devine vizibilă!

 

Așadar, fiecare an din cei primii 9 își vor pune amprenta asupra copilului tău. Alege intelingent și la timp să dezvolți fiecare calitate esențială pentru viitorul adult.

Atentie! O analiză completă este necesară deoarece matrița fiecăruia este unică și se interpretează punctual. Pentru programări ne puteți scrie pe consiliere.numerologie@gmail.com sau puteți suna la 0742483333.

 

Alexandra Condur