Cum poți să te dezvolți și la ce îți folosește ?

Am atins o parte din răspunsul la aceasta intrebare în articolul anterior Ce este dezvoltarea personală. Suntem diferiți și este normal să alegem metode diverse de a ne descoperi pe noi înșine și lumea exterioară nouă. Revin..important este să facem acest lucru constructiv și fără a face rău celorlalți prin cunoasterea dobândită.Aici există o vorbă…libertatea ta se termină atunci când începi să îngrădești libertatea celuilalt!

Indiferent de varstă…invatam! Acum de noi depinde ce învățăm, ce punem în practică și bineînțeles, rezultatele tot de noi depind. De fapt, vestea bună este că totul depinde de propria persoană. De ce este o veste bună? Pentru că noi suntem cu noi 24 din 24 de ore, 365 din 365 de zile! Așadar, putem lucra permanent la rezultatele noastre, la dezvoltarea noastră.Unii dintre voi veți spune că multe din lucrurile sau situațiile ce vă apar în cale nu depind de voi…eii..vă înșelați! Într-un mod sau altul ai ceea ce atragi sau cum spunii unii..și o spun bine..ești ceea ce gândești. Și aici vom atinge subiectul într-un episod viitor.

La ce îți folosește dezvoltarea ? Cred că aici vă puteți da seama și voi singuri. Mie dezvoltarea mi-a folosit la a deveni ceea ce îmi doresc – în primul rând OM! În al doilea rând m-a ajutat să înțeleg cum funcționez eu dar și cei din jurul meu, cum să îmi doresc anumite lucruri și cum să ajung la rezultatele ce mi le doresc…pe scurt, cum să fac ca această viață să fie una cu folos, atât mie cât și societății.

Unul din motivele pentru care am hotărât să dau startul la acest canal de dezvoltare personală este acela de a ajuta și pe alții să își croiască o viață frumoasă și să conștientizeze importanța propriei evoluții. Despre conștientizare vom vorbi într-un alt episod, precum și de multe alte lucruri trăite pe propria piele. O să le explic prin propria viziune și trăire. Poate să coincidă cu a voastră sau nu..nu asta contează…tot ce contează este rezultatul sau schimbarea în bine pe care o puteți produce în voi. Și chiar dacă informațiile de pe acest canal nu considerați că v-au fost utile, pentru mine este un semn..acela că voi deja căutați să vă dezvoltați!

De ce oamenii aleg dezvoltarea personală / spirituală sau/și cursurile?

Aceasta întrebare o întâlnesc tot mai des..în special de la sceptici și de la cei care consideră că nu avem nevoie de aceste cursuri sau de o anumite dezvoltare spirituală. Este dreptul lor să gândească așa…spuneam mai sus că fiecare este ceea ce gândește.

Motivul pentru care oamenii aleg un curs..o carte..sau sa investească în dezvoltarea lor personală nu este la fel de important ca rezultatul ce îl pot obține și mulți îl obțin! E drept că firea omului este creată de așa natura încât va apela la dezvoltare doar atunci când este cu un picior în groapă..sau chiar cu ambele. Există o vorba..mai bine mai târziu decât niciodată! Nu vreau să insist foarte mult pe motive, însa unii sunt predispuși spre această latura, lucru care mi-l confirmă și numerologia. Știința care am descoperit-o acum 3 ani…și de atunci îmi este de folos zi de zi…și mai mult, pot ajuta și pe ceilalți. Însă despre aceasta vom vorbi cu altă ocazie. Tot ce țin este sa îi mulțumesc lui Anatol Basarab pentru tot ce m-a învățat și încă mă învață.

 

Concluzii

Așadar dragilor, vă intreb, pentru voi ce înseamna dezvoltarea personală? Dar cea spirituală? Tu cum alegi să te dezvolți și la ce îți folosește? Aștept cu drag răspunsurile voastre!

Ș nu uita! Dezvoltarea TA duce la schimbarea LOR și nu invers!