Eveniment caritabil: Charity garden party – Alice in Wonderland

Invitati speciali: Felicia Filip si Alexandra Ungureanu

24 copii, 24 ateliere, 12 zile, 2 ani. Rezultatele celor 2 tabere organizate deja pentru copii cu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate. În anul 2016 am organizat tabăra la Brădet, în 2017 la Păltiniș.

Este nevoie să ajutăm în continuare, așa că vă invităm împreună cu familia la petrecerea caritabilă cu tema Alice în Țara Minunilor. De ce Alice? Pentru că e nevoie de un vis pentru ca tot ce se întâmplă an de an cu cei mici să devină realitate. Și devine, an de an.

Evenimentul este unul de elită având ca miză educația a 12 copii care au rezultate foarte bune la învățătură dar provin din familii defavorizate. Anual, prin proiectul-tabără Incubatorul de talente, 12 astfel de copii participă timp de 7 zile la activități educaționale non-formale.

Vă invităm așadar să strângem fonduri pentru cauza copiilor care învață bine dar provin din familii defavorizate, aducând lumea visului mai aproape găzduind un program complex, ce include jocuri și ateliere educative pentru copii, dar și reprezentații artistice ale unor artiști cunoscuți, și promovând valorile locale și rolul educației non-formale. Totul sub semnul poveștii.

Veți găsi și obiecte pe care le puteți lua drept souvenir pentru o donație care merge către aceeași cauza, cabină foto pentru a mortaliza momentele magice, un candy bar șugubăț, open bar și alte surprize.

Ne vedem așadar pe data de 6 octombrie, ora 18.00, la centrul de evenimente Yaz – Hărman.
Dress code – cocktail.
Varsta minimă sugerată a copiilor – 7 ani.
Preț invitație – 150lei/adult, participarea copiilor este gratuită.

Înregistrarea se face completand formularul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform

Plata se poate face online în contul Asociației Happy Moms.
Contul este: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.
Beneficiar: Asociația Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: Contributie Charity garden party.

Revenim și cu alte detalii!

Vă așteptăm cu drag!

Alte informatii la 0742483333