Conferinta Brasov ”Cosmoenergetica – Stiinta Fluxurilor Energo-Informationale”

ATENTIE! Pentru a înțelege ce presupune această conferință și ce implică participarea, vă rugăm să citiți informațiile în întregime!

Cand?
30 septembrie 2017
14.00-17.00
Locatia se va transmite prin SMS celor inscrisi odata stabilita!
Intrare 30 lei – se achita la intrare!

Stimatilor,

Vă invit la o conferință unică dedicată unei ştiinţe moderne, ce are ca scop principal vindecarea corpului şi sufletului cu ajutorul fluxurilor energo-informaţionale de origine terestră și cosmică. Această exprimare tehnică ascunde un întreg mecanism energetic care odată activat ne permite fiecăruia dinte noi să beneficiem de un suport energetic considerabil în tratarea afecțiunilor specifice corpului uman sau în rezolvarea unei probleme concrete ale persoanei.
Trecem cu toţii printr-o perioadă intensă a evoluţiei speciei umane. Nu mai contează realizările obţinute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate; ne dorim putere, bogaţie, mai multă sănătate, o mai mare influenţă, etc.
Ne aruncăm în acest vortex social fără să stim dacă nivelul nostru energetic va suporta presiunea la care este supus zilnic corpul nostru. Primele semnale de alarmă mereu sunt ignorate și într-un final, când întregul sistem energetic este ”dat peste cap”, realizăm că undeva am greșit dar suntem puși în imposibilitatea de a înțelege lucruri elementare: Unde am greșit? De ce mă aflu în această situație? Cum rezolv problemele apărute?

SOLUȚII EXISTĂ!

Intrare conferință: 30 lei – se achită la intrare, completarea formularului de mai jos va asigură participarea!Locuri limitate: 50. Locația se va transmite participanților!

COSMOENERGETICA reprezintă un tezaur energetic mondial de care ai nevoie pentru a înțelege misterele energeticii umane, tehnici uluitoare necesare omului modern pentru adaptare şi evoluție socială, şi nu în ultimul rând, secrete energetice legate de rezolvarea problemelor ce apar inexplicabil pe parcursul vieții noastre.

Ce aflați dacă participați la conferință?
– Scurt istoric cu privire la apariția fenomenului mondial numit COSMOENERGETICA;
– De ce COSMOENERGETICA a fost recunoscută de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) ca cea mai modernă tehnică alternativă de vindecare energetică a corpului uman;
– Ce înseamnă fluxul energo-informațional cosmoenergetic, cum se generează și cum influențează organele corpului uman;
– Misterele energeticii corpului uman;
– Anturajul – cheea succesului sau dezastrului energetic;
– Cum ne putem influența viitorul;
– Ce înseamnă ”portal energetic negativ” și cum ne distruge viața și sănătatea acest fenomen;
– ”Entitățile energetice”- vecinii invizibili din viața noastră ;
– ”Legarea cununiilor ” între mit și adevăr ;
– Cum ne influențează soarta actuală faptele strămoșilor direcți sau cum ne putem cunoaște viitorul cercetând arborele genealogic al familiei;
– Tehnicile moderne de restabilire a energeticii proprii, adaptate nevoilor sociale curente;
– Descoperirea capacităților fiecăruia dintre noi de a se vindeca cu forțe proprii, precum și vindecarea și deblocarea membrilor familiei cu un efort minim, prin aplicarea informațiilor și tehnicilor COSMOENERGETICE;
– Scurte povestiri din viața cosmoenergeților din România, exemple cu cei ce au apelat la Tehnicile Cosmoenergetice pentru a se regăsi în societate.
– Sesiune întrebări și răspunsuri.

5 motive pentru care merită ți ar fi bine să participi la conferință:

1. Regăsești posibilitatile reale ce îți pot aduce echilibru și success în viața ta.
2. Suferi de stres, insomnie, epuizare și dorești să le combati.
3. Simți că ceva inexplicabil se petrece în jurul tău și nu știi ce să faci, afli aici răspunsurile.
4. Ai pe cineva drag și dorești să îl ajuți în vindecarea unei boli.
5. Descoperi posibilitatea unică de a-ți modela viitorul după cum dorești tu.

Ce pierzi dacă nu participi:

1. Nu vei înțelege niciodată de ce unele persoane, cu efort minim, ajung în vârful ”piramidei”.
2. Nu vei ști cauza reală a apariției bolilor pe corpul fizic.
3. Nu vei ști cum să accesezi tehnicile de tratare la nivel energetic al bolilor.
4. O adevărată ocazie de a vă înțelege viața așa cum nu ați făcut-o până acum.
5. Șansa unică prin care poți să-ți transformi viața într-un miracol.
Vă aștept cu drag, în Brasov, în luna septembrie, 2017.
Vă voi împărtăși rezultatele anilor de studiu și experimentele sociale desfășurate pentru elucidarea secretelor energeticii umane.
P.S. Din fericire, pentru noi oamenii, nu suntem ”aruncați” pe această planetă, numita TERRA, fără să ni se ofere instrumentele necesare pentru supraviețuire și evoluție. Din păcate, progresul tehnologic, sub pretextul               ”vieții mai ușoare”, ne îndepărtează și mai mult de adevăratele valori, de potențialul energetic al ființei umane. Omul a fost creat după chipul și asemănarea Creatorului, fapt confirmat și de scrierile religioase: ”Cât privește trupul, omul a fost zidit de Dumnezeu din țărână, iar cât privește sufletul, a fost zidit „după chipul Său” (Facerea 1,26)”. Prin urmare, tot ce este necesar, se află în noi înșine. Cu ajutorul fluxurilor energo-informaționale, generate prin tehnicile cosmoenergetice ne redescoperim adevărata noastră valoare energetică. Redobândim calitățile avute LA ORIGINI de a înțelege totul așa cum este; de a deveni LIBERI ÎN GÂNDIRE, de a redescoperi posibilitatea unică de a ne vindeca pe noi și pe apropiații noștri. Descoperiți împreună cu mine – COSMOENERGETICA !

Progresor Internațional în Cosmoenergetică
ANDREI COTRUTA

Intrare conferință: 30 lei
Înscrieri – completați formularul de la finalul articolului.

Informații: 0742483333 Alexandra
office@alexaevent.ro
Locația: se va transmite participantilor
Locuri limitate!
www.alexaevent.ro

[ccf_form id=”2436″]