Numerele ce aduc fericire in viata noastra

Numerele ce aduc fericire in viata noastra

Cand?

20 Martie, ora 18.30

Cu ce ocazie?

Sarbatorim ziua Internationala a Fericirii

Unde?

Centrul Fericirii, str. 15 Noiembrie nr 44, Brasov

Costuri?

Acest eveniment este gratuit in limita a 20 locuri

 

Numerologia este știința celor mai puternici oameni ai lumii. Te invităm sa descoperi și tu o mică parte din această putere. Mai exact, în data de 20  martie te aștept la  Centrul Fericirii pentru a sarbatori fericirea!!

Așadar, te așteptăm la o seară aparte, în care vei descoperi importanța numerelor în viața ta! Mai mult, vom discuta despre ce putem face cu numerele in viata noastra

Ce descoperi dacă participi la întâlnire?

  • ce este numerologia – cunoașterea contexului este esențial
  • Numerologia ca instrument de dezvoltare
  • Fericirea adusa de fiecare numar
  • Cifra destinului
  • Ce spune ziua dumneavoastra de nastere din punct de vedere numerologic
  • Sesiune intrebari si raspunsuri

Cine prezinta?

Numele meu este Alexandra Condur și am descoperit dorința de a ajuta pe cei din jurul meu încă din perioada școlii generale. Drept urmare, odată ce am terminat liceul, m-am îndreptat vertiginos către Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași. Tot aici am terminat și Masteratul de „Terapii de cuplu și familie”. Pe parcursul anilor de facultate am avut ocazia de a lucra atât în ONG-uri cât și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în familie. Experiențele voluntariatului au întotdeauna un impact asupra noastră, ne ajută să schimbăm modul de a gândi.Începem să apreciem adevăratele valori ce le avem, ce de multe ori nu le conștientizăm. Tocmai de aceea încurajez cu toată dragostea ca orice elev, student, adult, angajat, pensionar, adolescent, etc. să se implice măcar o dată în viață într-o astfel de activitate. Promit că sentimentul de mulțumire și împlinire va depași cu mult așteptările voastre.

Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, am avut ocazia și plăcerea de a lucra în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare până la parte de marketing și management. Prin intermediul acestor experiențe am avut ocazia de a cunoaște oamenii și de a pune bazele cunoașterii ființei umane. Însă marea dragoste a rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață.

Tot din dorința proprie de a mă dezvolta la toate nivelele, am demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pe dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel am avut ocazia încă odată de a cunoaște oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane! Și încă odată, cu ajutorul acestui proiect minunat, ce nu l-aș fi putut pune pe picioare fără ajutorul celor dragi mie, precum și a colaboratorilor, a ieșit la suprafață dragostea față de oameni și în special de a-i ajuta pe cei ce au nevoie.

Dorința de a împărtăși cu ceilalți mă aduce pe 20 martie alături de oameni minunați!