Workshop: Instructiuni de folosire pentru corp, minte si suflet

Asa cum v-am promis, revenim cu o noua tema de workshop!
In data de 23 februarie ora 18.30 te asteptam in Centru Fericirii pentru a descoperi cum putem privi holistic corpul, mintea si sufletul!
Inscrieri aici:
Investitie: 30 lei
Durata – aprox 2,5 ore

Am primit un corp,o minte si un suflet la inceputul calatoriei noastre in aceasta viata, dar nu am primit instructiuni de folosire pentru ele. Am incercat sa aflam singuri cum functionam, insa am primit multe informatii contradictorii si am dat de o ceata densa care pe multi dintre noi ne-a dus in iluzie.
Am condensat intr-o prezentare practica de doua ore rezultatul experientelor mele legate de felul in care ne manifestam ca fiinte individuale, privind dintr-o perspectiva holistica, o perspectiva care ne ajuta sa avem o viziune de ansamblu asupra vietii noastre si a elementelor care determina gandurile, emotiile si comportamentul nostru.
Este o prezentare care poate fi aplicata imediat in vietile nostre, datorita simplitatii si a exemplelor concrete din experientele noastre de zi cu zi. Viata este simpla dar mintea noastra o poate complica la nesfarsit.
Doresc sa impartasesc un sistem simplu care descrie functionarea noastra si o harta de ghidare in viata.
Cum am putea sa fim fericiti si sa ajungem intr-un loc dorit daca nu stim cum functionam si nu stim unde suntem cand vrem sa pornim la drum ? Avem liber arbitru si daca da cum se manifesta in viata noastra ?
Am creat aceasta prezentare in ideea sa fie inteleasa pentru cei care sunt la inceput de drum in calatoria de descoperire de sine, dar sa aduca claritate si mai ales sa aiba aplicabilitate practica in viata de zi cu zi, si pentru cei care au intrat in profunzime in aceasta aventura a descoperirii de sine.
Aceasta prezentare poate fi utila pentru cei care simt ca sunt blocati in calatoria lor, nu stiu incotro sau cum sa inainteze.
Veti primi o harta simpla si foarte utila a drumului prin viata, care sa va ajute sa aveti repere pentru portiunea ce urmeaza.

Aceasta prezentare va avea loc la Centru Fericirii – str 15 Noiembrie nr 44
Inscrieri aici: https://goo.gl/forms/MWFtu93nOUfKJMFE2

Trainer-ul dvs. va fi Zsombor Vagacs-Keresztes.
Zsombor Vagacs-Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii noua ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a taberelor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Vagacs-Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Locurile fiind limitate, va rog sa va prin completarea formularului:https://goo.gl/forms/MWFtu93nOUfKJMFE2

Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ma pe email: office@alexaevent.ro
sau la telefon 0742483333.

Contributia dvs este de 30 lei.

Te asteptam cu drag
Centrul Fericirii