FORMULAR INSCRIERE: https://goo.gl/forms/86AA6ZWqWPRh6tJx1

AlexaEvent alaturi de Face Keys România te invită Miercuri 16 Noiembrie 2016, de la ora 18:30, la conferinţa “Citirea feţei în secolul XXI”, ce va avea loc în Sibiu.
Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia.
Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.
Dintre temele abordate în cadrul conferinţei amintim:
• Faţa – oglinda a ceea ce trăim, a ceea ce suntem
• Ce este fizionomia – scurtă istorie
• Modul în care creierul controlează muşchii feţei
• Simetria facială şi rolul ei în evoluţia umană
• Împărţirea feţei, ce putem afla la o primă privire despre personalitatea celui din faţa noastră
• Mecanisme musculare care afectează forma şi poziţia ochilor – exemple
• Ce forme de ochi apreciază doamnele? Dar domnii?
• Unde vedem nivelul de agresivitate sau de violenţă pe faţa omului?
• Câte ceva despre frustrări – sunt vechi sau recente?
În cadrul acestei conferinţe sunt, desigur, acceptate şi încurajate întrebările legate de fizionomie şi de corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea.
Cine susţine conferinţa? – Alexandru Bocunescu – Fondatorul Face Keys România
“Am început cu studiul fizionomiei arabe şi fascinaţia a fost atât de mare încat mi-am dedicat în totalitate timpul studiului acestei tehnici de comunicare. Am studiat şi studiez în continuare tot ce este legat de face-reading.
Face Keys este o metoda care ţine cont de informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii – chinezi, arabi, indieni, europeni – dar care oferă informaţii verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia. Am descoperit că, reduse la esenţa lor, toate tehnicile de citirea feţei au un numitor comun. De fapt, cred că citirea feţei precede orice cultură în sine şi orice formă de scriere sau de limbaj. Mimica a fost printre primele forme de comunicare între oameni şi poate de aceea faţa are cel mai mare rol în comunicarea nonverbală, în zilele noastre.
Cititul feţei, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în tote domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Fie că o facem inconştient, fie că este un act conştient, cu toţii ştim să interpretăm mimici, gesturi sau ştim ce emoţii sunt exprimate cu ajutorul muşchilor feţei.
Am început să predau şi să-i învăţ şi pe alţii să citească feţe sub deviza că nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Procesul meu de învăţare şi de dezvoltare continuă şi este alimentat de oamenii pe care îi învăţ să facă primii paşi pe acest drum. Sunt convins că viaţa oricui se schimbă, atunci când învaţă să folosească o metodă de comunicare, veche de când lumea, dar adusă în prezent. Îi priveşte altfel pe cei din jur, dar se vede altfel şi pe sine, “altfel” însemnând fără măşti, fără zâmbete de complezenţă.Capătă abilitatea de a vedea cum este cu adevărat o persoană, de ce a ajuns asa şi cum poate face comunicarea mai uşoară.”
Taxa de participare la acest eveniment este de 30 de lei. Numărul de locuri este limitat iar ocuparea loculrilor se face în ordinea înscrierii.
DETALII:
www.alexaevent.ro
office@alexaevent.ro
0742483333
FORMULAR INSCRIERE: https://goo.gl/forms/86AA6ZWqWPRh6tJx1

PS 1 – Dacă eşti interesat(ă), dar nu poţi participa acum, înscrie-te şi specifică acest lucru la comentarii, te vom anunţa cu prioritate data viitoare.
PS 2 – Cunoşti persoane care ar putea fi interesate?Trimite-le şi lor invitaţia, îţi vor mulţumi!