~ INIŢIERE ÎN BIOTRANSFORMARE – REVERSUL ÎMBĂTRÂNIRII – SĂNĂTATE ~

Cand?

4 noiembrie de la ora 19:00 pana la 21.30

Unde?

Brasov- Hotel Cubix

FORMULAR: https://goo.gl/forms/lK0bFpMeGwmls2dI2

Un seminar unic în România, cu participarea celui care a învăţat să experimenteze şi să trăiască de peste 10 ani în deplină sănătate, succes, reîntinerire şi împlinire.
Autorul şi self-trainer-ul Cristian Mureşanu, iniţiat în biotransformare, vă prezintă povestea vie şi plină de semnificaţii a modului în care a reuşit să declanşeze acest fenomen şi mecanism fiziologic,
momentan nedescoperit sau nerecunoscut de către ştiinţa medicală.
El a observat că, în mod surprinzător, după 10 ani de la declanşarea fenomenului de biotransformare, s-au estompat ridurile, înfăţişarea a devenit mai armonioasă, culoarea pielii a devenit mai roşiatică, starea generală de sănătate a devenit mai bună decât cea de la vârsta de 20-25 ani, la fel şi vitalitatea, potenţa intimă, expresivitatea emoţională şi focalizarea mentală.
Observând totodată şi influenţa rezonantă a energiilor de biotransformare asupra celor care l-au cunoscut, Cristian Mureşanu va susţine în oraşul dumneavoastră conferinţe şi cursuri practice şi
teoretice de iniţiere în biotransformare pentru cei interesaţi.
Metodele sale nu necesită timp alocat practicii, iar practica înseamnă aplicarea a 5 principii în timpul derulării activitaţilor curente, oricare ar fi acestea.
Avantajele biotransformării sunt inestimabile şi nu există termeni de comparaţie:
1) Refacerea completă a sănătăţii (în cazul multor maladii cronice şi degenerative, inflamaţii cronice) aşa cum s-a întâmplat în cazul personal al autorului.
2) Optimizarea tuturor funcţiilor cognitive, mecanisme fiziologice, reglarea bioritmurilor, reducerea cu până la 80% a necesităţilor alimentare şi cu pânăla 50-60% a orelor de somn zilnic, purificarea fizică, mentală, emoţională a întregii fiinţe mai mult decât prin orice alte metode, tehnici şi tratamente din câte s-au descoperit vreodată.
3) Creşterea excepţională a eficienţei în activităţile zilnice la firmăsau la locul de muncă, optimizarea tuturor modalităţilor de a planifica afaceri durabile şi profitabile, putere de muncă şi concentrare psihică mult mărite (depăşind în avantaje pe cele ale concurenţa pieţii de afaceri), dezvoltarea imaginaţiei şi inteligenţei superioare pentru optimizarea întregului mediu de afaceri.
4) Îmbunătăţirea relaţiilor interumane, a relaţiilor de cuplu, a trăirilor intime; descoperirea iubirii superioare ca
stare specialăa conştiinţei, sau într-o singurăexprimare: trăirea vieţii la superlativ, aşa cum nici nu v-aţi imaginat-o vreodată.

Înscrieţi-vă acum la conferinta. Completati formularul de inscriere pentru a va rezerva locul! Atentie! Locuri limitate!
FORMULAR: https://goo.gl/forms/lK0bFpMeGwmls2dI2

Alte detalii
office@alexaevent.ro
0742483333
www.alexaevent.ro

Acestea sunt singurele conferinţe şi cursuri din România care vă prezintă informaţii clare, în limbaj comun, despre dezvoltare personală, tinereţe fără de boală şi succes în viaţă şi în planul afacerilor.
Autorul se va interesa de progresul individual al fiecărui participant, dacă acesta doreşte să urmeze calea biotransformării.
Posibil ca, în curând, fenomenul fiziologic al biotransformării şi reversului natural al îmbătrânirii să fie propus pentru studiere şi experimentare la o universitate de top americană, împreună cu profesorul indian, co-autor şi editor al cărţii “Biological Transformations controlled by the Mind vol.1”, o versiune condensatăîn limba engleză.
https://www.academia.edu/11691990/Biological_Transformations_Controlled_by_the_Mind
_vol_1_Promo_NOT_FOR_SALE
Despre cartea lui Cristian detalii aici:
https://www.scribd.com/doc/88136849/Biotransformari-Sub-Influenta-Psihicului
Deloc întâmplător, ideile şi experienţele iniţiatului în bioalchimia fiinţei, Cristian Mureşanu sunt, nu numai împărtaşite, ci chiar apreciate de mari erudiţi ai zilelor noastre. Vizionaţi aici ce spune despre el biologul Bruce Lipton, fostul consilier al Vaticanului Miceal Ledwith şi alţii.
https://youtu.be/kqPKvuVQCtk
https://youtu.be/ESqBzZx2tU4
https://youtu.be/XiRfpwE_8nk
https://youtu.be/Jb7eIyqcJkw

Alte detalii TRAINER:
Dl Cristian Muresan, inginer, 52 de ani, a fost diagnosticat in anul 2001 de discopatie lombara bilaterala degenerativa cu progres rapid L4, L5, boala pentru care nu exista la acea dat si nici in prezent un tratament.
” Boala dvs, pe care o veti duce pe tot restul vietii se va agrava de la un an la altul, nu exista sanse de vindecare, tot ceea ce putem face este sa va oferim un anumit confort al vietii prin medicatie permanenta, fizioterapie , balneoterapie si altele” i-a spus medicul care a diagnosticat prima data aceasta boala.
Si totusi dupa 15 ani, dl Muresan arata mai bine ca oricand, si se poate mandri ca este un invingator.

Conferina va prezinta pe larg experienta d-lui Cristian Muresan, care a reusit prin o metoda proprie -numita biotransformare sub influenta psihicului -sa declanseze un mecanism fiziologic deosebit, prin care a reusit sa se vindece de o boala considerata incurabila si anume discopatie lombara bilaterala degenerativa. Mai mult decat atat, la 10 ani de la declansarea fenomenului de biotransformare a observat ca i s-au estompat ridurile, starea de sanatata generala, focalizarea mentala, aspectul, vitalitatea si potenta au devenit mai bune. Pentru toate aceste aspecte prezentate stau marturie radiografii medicale, RMN, diagnostice medicale, precum si imagini filmate pe parcursul a mai bine de 6 ani -dl Muresanu fiind realizatorul unei emisiuni saptamanale prezentate la TVR Cluj.