Conferinta Brasov THETAHEALING – iesirea din rutina 26 mai

Ce este ThetaHealing ?
Theta Healingeste o tehnica energetica holistica, care are ca obiectiv de a aduce schimbari substantiale in viata cui o practica.

Undele cerebrale si rolul lor
Undele cerebrale, in numar de patru (alfa, beta, delta si theta) sunt corespunzatoare starilor creierului si descriu frecventa pe care vibreaza activitatea cerebrala în anumite momente.
Undele theta prezinta frecvente care sunt cuprinse între 4-7Hz. Ele reflecta o stare specifica a mintii care permite vizualizarea benefica, dinamizarea constructiva a imaginatiei si inspiratia creatoare.

Accesarea constienta a undelor Theta, Meditatia Theta
Meditatia Theta învaţă creierul şi corpul să se concentreze pe ACUM înloc sa se streseze anticipând evenimente din viitor şi să se ingrijoreze. În acelaşi timp elibereaza mintea şi corpul de incărcaturile emoţionale din trecut care ne ţin agăţaţi în acelaşi tip de viaţă, repetitiv si nesatisfacator.
In timpul meditaţiei Theta sistemul nervos simpatic (raspunzator de eliberarea substantelor de stres) se dezactiveaza in mod natural şi se activeaza sistemul nervos parasimpatic.
Fiziologia corpului si a creierului va trece din modalitatea de urgenta si protectie (atac/frica/fuga) la modalitatea de regenerare, constructie interioara. Circuite cerebrale specifice vor incepe sa comunice ordonat si sa elaboreze o stare mentala coerenta.
In stareaTheta, Constienta trece de la modalitatea de supravietuire fixa, limitata, obsesiv – focalizata pe probleme la o modalitate mai deschisa, creativa ,holistica, ordonata focalizata pe solutii.

Constientul si subconstientul
Constientul este asemenuit de cele mai multe ori cu EU-ul nostru, adică este cel prin intermediul căruia conștientizăm realitatea înconjurătoare, acționăm pe baza cunoașterii legilor naturii, ale vieții sociale și ne realizăm scopurile propuse.
Spre deosebire de ”Conștient”, Inconstientul” desemnează toate acele informații și trăiri psihice care ne sunt inaccesibile, este cel prin intermediul căruia acționăm prin instinct.

Cum si cand se creeaza rutina
Prin rutina intelegem activităţi regulate şi repetitive.Rutina conduce, la o mai mare eficienţă in anumite domenii de activitate. Dar in acelaşi timp însă, prea multă rutină poate duce la demotivare, un factor nociv pentu creier.Statistic este dovedit ca noi oamenii marea majoritate a actiunilor noastre le avem automatizate/robotizate:
cand ne spalam pedinti
cand conducem masina
cand iti faci mancare
cand interactionezi cu alti oameni (salut, ce faci, bine, pa)
cand te duci la munte/la mare (ai aceleasi locuri, aceleasi tabieturi, aceiasi oameni, aceleasi proceduri pe care le urmaresti)

Aceste automatisme, care desi ne fac viata mai confortabila, la un moment dat, ne baga intr-o rutina. Rutina la un moment dat genereaza depresie si moartea creierului. Si usor usor, daca nu iesim din aceasta rutina, devenim niste tristi, cu o calitate a vietii redusa.

Zona de confort
Noi suntem responsabili de cum traim.E bine sa tinem spre confort, dar e si cea mai mare capcana. Poti avea un serviciu bun, cu un salariu care ii acopera toate nevoie si iti permite sa-ti satisfaci si micile placeri, totul pare in regula. Si cu toate acestea simti ca iti irosesti viata.Uneori confortul e echivalent cu stagnarea. Ajungem la un stadiu in care ne e bine si nu mai gasim motivatia de a spera la mai mult. BINE e dusmanul lui CEL MAI BINE.

Cum largim zona de confort ?
Largind zona de comfort descoperind lucruri noi, facand lucruri noi, gasim solutii noi la situatiile care le avem in viata.Este important sa-ti depasesti limitele zonei tale de confort.Avem tendinta de a ne complace cu lucrurile noastre familiare si cu rutina.Avantajele care le avem cand iesim din zona noastra de confort sunt enorme. Exista mai multe modalitati de a largi aceasta zona de confort.

Ce beneficii ne aduce cursul de ThetaHealing ?
1. Ai la indemana oricand un instrument facil de creare a realitatii. ( Il aveai oricum, insa acum devii constient)
2. Iti redescoperi abilitatile tale intuitive.
3. Poti intelege lectia dintr-o situatie neplacuta de viata si poti opri ciclul repetarii tiparelor.
4. Poti schimba dependente emotionale distructive.
( tristete, dezamagire, depresie, insucces, etc. )
5. Iti poti reinvata receptorii celulelor sentimente inalte in varianta pura a Creatorului( bucurie, entuziasm, creativitate, sacralitate, usurinta in invatare, etc.)
6. Iti dai seama ca poti sa faci citiri intuitive. ( Le faceai oricum, dar nu stiai).
7. Inveti sa indepartezi disconfortul fizic al persoanelor dragi, cand acestea ti-o cer. ( poti fi de ajutor celorlalti – repet, daca ei ti-o cer
8. Stii cum sa te cureti de energiile joase istovitoare cu care interactionezi zi de zi, tu sau ai tai.
9. Inveti sa-ti aduci acasa, bucatile de suflet pierdute prin relatiile afective trecute. (Reintregirea sufletului)
Intrebari

TRAINER: Ovidiu Adrian Grigor – Instructor certificat THiNK

Orar: 18.30 – 20.30 in 26 mai 2016
Inscrieri pe formular:http://goo.gl/forms/jr38qDZx7a
sau office@alexaevent.ro
Informatii 0742483333

Pret intrare: 30 lei/persoana

www.alexaevent.ro