Curs Brașov – Inițiere în cosmoenergetică

STIMAȚI BRAȘOVENI,

Prima școală de Cosmoenergetică Clasică din România, în PREMIERĂ,vă oferă o ocazie extraordinară de a avea acces la tehnici MODERNE energo-informaționale, într-un cursfenomen, întitulat ”INIȚIERE ÎN COSMOENERGETICĂ”. Acest curs este destinat tuturor celor care merită să se evidențieze din mulțime, merită un trai mai bun, este pentru toți cei cu mintea deschisă și cu dorința de a se bucura de viața pe care o trăiesc.
Participanții vor primi DIPLOME și privilegiul de a participa la toate evenimentele cosmoenergetice ulterioare, inclusiv dreptul de a primi INIȚIERI în frecvențele energo-informaționale.
CÂND SE VA ȚINE CURSUL?
În perioada 21-22 MAI 2015, în BRAȘOV.

Sâmbătă 21 MAI între orele 9.00 – 19.00 (13.00 -13.30 -Pauză de masă);
Duminică, 22 MAI – 09.00 -18.00 (13.00 -13.30 – Pauză de masă);

SCOPUL CURSULUI – deblocarea energetică a cursanților, restabilirea echilibrului energetic și informarea cu privire la noile tehnologii energo-informaționale cu ajutorul cărora se realizeză deblocarea energetică a corpului uman,”trezirea” capacităților ascunse, perceperea corectă a energiilor fine din jurul nostru, influențarea voită a persoanelor și evenimentelor viitoare.
Un capitol aparte îl dedicăm situațiilor care favorizează vampirizarea noastră energetică în viața de zi cu zi, înțelegerea mecanismelor date și preîntâmpinarea lor.

CE DESCOPERIM ?

O știință modernă, din categoria stiințelor energo-informaționale, până nu demult accesibilă numai”aleșilor”.
Modalități energo-informaționale de echilibrare a stării de sănătate, de ”modelare” a anturajului nostru, de influențare a viitorului.
Capacități extraordinare ale propriului corp (perceperea reală a chakrelor, vizualizarea aurei, a ghizilor spirituali, a vampirilor energetici, etc);
Răspunsuri la întrebările pe care le considerați ”fără răspunsuri”;
Veți înțelege de ce ”meritați” traiul pe care îl aveți, vi se va arăta unde greșiți, veți înțelege ce aveți de îndreptat și cum puteți realiza acest obiectiv;
Redescoperiți “Eul” interior;

CU CE EFORT?
Dorința de a te elibera, de a te schimba, de a ierta și a deveni echilibrat energetic și fericit. Simpla prezență la curs și participarea la sedințele cosmoenergetice sunt suficiente pentru eliberarea de negativul care te blochează.Ulterior, cei cu vibrația ridicată pot primi inițieri în tehnicile secrete ale acestei științe extraordinare.

ÎN CE CONSTĂ MIRACOLUL?
Omul în întregul său este un miracol.Tot ce este viu pe Terra se datorează fenomenelor cosmice și energiilor cosmice.
Cosmoenergia este știința care folosește tehnici energo-informaționale de generare a fluxului energo-informațional, de origine cosmică, necesar omului pentru a evolua în epoca în care trăim. Tratamentul cu un astfel de flux energo-informațional deblochează circuitul energetic al omului,necesar pentru a ridica vibrația proprie la cote mai înalte. Anume acestui fapt i se datorează activarea unor posibilități extraordinare ale corpului nostru, prin care se realizează evoluția personală în societate, liniștea în familie și succesul financiar.
Fluxulenergo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice ”TREZEȘTE” în fiecare cursant acea forță de lumină care te convinge că poți fi propriul tău stăpân, stăpânul propriei tale vieți.

CE VEȚI OBȚINE LA FINAL DE CURS?

Un ghid complet despre energiile fine care înconjoară corpul uman, modul cum se formează, conviețuiesc cu noi și cum se transmit.
O deblocare energetică a corpului uman datorită celor 5 ședinte de cosmoterapie cu fluxul energo-informațional al frecvențelor cosmoenergetice.
Pentru unii cursanți, cu o vibrația proprie mai specială, fluxul energo-informațional le oferă o experiență cu totul specială , posibilitatea reală de a descoperi călătoriile în Astral.
Inițierea în Treapta a I-a, respectiv ”primirea” unei Protecții Energetice Personale, care are drept scop apărarea cursantului împotriva furtului energetic (vampirism energetic) și păstrarea/acumularea energiei pentru propriile scopuri.
Pentru membrii familiei, fiecare cursant va primi ”apă energetică” și ”sarea energetică ”, necesare restabilirii rapide a sănătății celor dragi.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG !

 

Trainer:

Andrei Cotruţa – cosmoenerget, trainer şi fondatorul proiectelor „Protecţia banilor liberi ” și              ” Cosmoenergia -o necesitate a lumii moderne ”.

Timp de  17 ani de consiliere economica și juridică am parcurs nebunia anilor ” 90 cand tot ce aparținea tuturor s-a cedat unora pe nimic , bum-ul  anilor 2000 – când peste noapte te puteai trezi cu sute de mii in conturi fara să depui eforturi mari și dezastrul din 2008 când nimic nu mergea conform normelor cunoscute de toți.  Dupa șocul din 2008 am ințeles ca relația om – bani insemnă mult mai mult decât literatura artistică din manualele de economie . Căutând  respunsuri la numerosele intrebari am descoperit   Cosmoenergia . In scurt timp am devenit  ataras de această metodă unică de vindecare a trupului și sufletului, jonglarea cu  energiile din jurul nostru ,deblocarea  receptorilor energetici.  Astfel, am fost  premiat in 2009  de asociațiile de profil din  RUSIA  pentru rezultatele obținute .

In prezent, pentru oamenii care gestioneză energiile materiale,  am inițiat  proiectul „Protecţia banilor liberi” având ca scop final atragerea bunastarii materiale in viața cursanților prin folosirea terapiilor cosmoenergetice specifice.

Proiectul  ” Cosmoenergia – o necesitate a lumii moderne ”  este destinat tuturor celor cu inima și mintea deschisă , indiferent de statut social sau vârstă  , celor care vor sa se ajute pe ei si  familiile lor, tuturor celor care vor sa trăiască in lumină , pace interioară și întelegere.

Toate proiectele au la bază aspecte teoretice unice completate de  energiile cosmoenergetice de deblocare si vindecare.

Fiecare dintre noi merită să fie  fericit indiferent de tot ce se întâmplă in jurul nostru  .

Detalii suplimentare și programări la tel 0742.48.33.33 sau office@alexaevent.ro
Locurile sunt limitate, maxim 15 persoane
www.alexaevent.ro

COST
650 lei. Pentru rezervarea locului se achita un avans minim de 100 lei!
Se ofera garantia returului! Banii se returneaza 100% in cazul in care cursul de nemultumeste!

Ce primesti?
– 5 ședințe
– apa și sarea energetica
– pauza cafea
– gustare
– curs in format pdf
– diploma de participare
– multa voie buna 🙂