Curs acreditat “Competente antreprenoriale – 15+ Metode de Inițiere și Creștere a Afacerii tale”

1) Te-ai săturat să muncești pentru visul altcuiva și nu pentru al tău? Obiectivul pentru 2016 este sa iți începi o afacere proprie?

2) Dorești să suplinești veniturile prin dezvoltarea unei afaceri pe care sa o faci în paralel cu job-ul?

3) Ai deja un STRAT-UP, dar nu stii cum sa-ți crești cifra de afaceri?

 

Daca ai aflat de acest eveniment de pe site-ul www.alexaevent.ro si doresti sa te inscrii, beneficiezi de un pret special de 350 de lei!!

Daca raspunsul tău la aceste intrebări este DA, atunci vino la cursul “15+ Metode de Inițiere și Creștere a Afacerii tale”, organizat de Romanian Leaders Brasov.

Pe lângă o idee bună, inspiraţie, putere de muncă şi o atitudine pozitivă, un antreprenor de succes are nevoie şi de o pregătire teoretică și practică riguroasă.
De aceea, vă invităm la un curs practic în cadrul căruia veţi afla informaţii valoroase pentru a începe dezvoltarea propriei afaceri.

Care este scopul acestui curs?
• Dobindirea de cunostinte necesare initierii si dezvoltarii unui plan de afaceri, identificarii si accesarii surselor de finantare.
Cui se adreseaza acest curs?

• Tuturor celor care doresc sa identifice oportunitati pentru activitati personale, profesionale si/sau de afaceri, incluzand o paleta a problematicii, care sa arate contextul in care oamenii traiesc si lucreaza, cum ar fi o buna cunoastere a mersului economiei, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta o organizatie.

Care sunt principalele tematici abordate?
• Întocmirea planului de afacere
• Analiza mediului în care vă veți desfășura afacerea
• Găsirea celor mai bune surse de finanțare pentru afacerea planificată
• Stabilirea strategiei de marketing, comunicare şi vânzări
• Crearea eficientă a unei echipe performante
• Tehnici de conducere, motivare şi negociere
• Resursele fnanciare ale afacerii

Care sunt beneficiile cursului?
• Beneficiile obtinute urmarite in cadrul cursului sunt formarea culturii antreprenoriale, cresterea abilitatii de a transforma ideile de afaceri in acţiuni concrete prin furnizarea informatii referitoare la mediul de afaceri si oportunitătile existente pe plan local, elaborarea unui plan de afaceri, organizarea si derularea unei afaceri de succes.
• Un nou mod de abordare a competentelor antreprenoriale, care presupune dezvoltarea spiritului de initiativa, atitudinea creatoare, motivatia si perseverenta in satisfacerea nevoilor pietii
• Cursul este intensiv, interactiv, cu un pronuntat caracter practic
• Specialistii nostri ofera consultanta pe aspectele particulare, concrete, legate de specificul solicitarilor.

ATENTIE!
“15+ Metode de Initiere si Crestere a Afacerii tale” este un curs de initiere acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC). La finalul cursului veti primi o diploma care sa ateste “Competenţele Antreprenoriale” dobandite, care este recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Inovării şi Tineretului.

Perioada de desfășurare: 14-17 aprilie 2016.
Program desfasurare training: 14 martie – joi 16:30-21:30 vineri – sambata – duminica 10:00-18:00

Înscrierea participanților se va face pe adresa de email: contact@youthleaders.ro, unde se va specifica intenția de a participa la acest curs însoțită de un CV actualizat.

Data limită de înscriere: 13 aprlie 2016.

Vă rugăm ca înainte de a trimite candidatura să vă verificați disponibilitatea pentru cele 4 zile de curs.

Metoda de instruire bazată pe 70% aplicații practice si 30% aplicații teoretice, se pretează pe lucrul în echipă, cursanții lucrând pe toată durata cursului la elaborarea unui proiect, cu implicarea directă a trainerului.

Examenul constă în:
– susținerea unei probe practice, respectiv prezentarea unei schițe de proiect realizat pe parcursul programului de instruire.
– o probă scrisă ce va evalua cunoștințele dobândite, sub forma unui test grilă.

După susținerea examenului, participanții vor primi un certificat acreditat ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educației, Cercetării și Inovării) și un supliment cu competențele dobândite.

Acte necesare:
– Certificat de naștere
– Carte de identitate
– Diploma de studii (liceu sau licenta).
– Certificat de căsătorie(dacă este cazul)
Actele sunt necesare doar in copie si pot fi aduse si in prima zi de curs.

Costul cursului este de 650 lei.
Rezervă-ți locul și:
– Achită integral pană în 7 aprilie 2016 și beneficiezi de o reducere de 30%, costul final al cursului fiind de 455 lei.
– Achită un avans de 200 lei până în 7 aprilie 2016 și beneficiezi de o reducere de 20%, costul cursului fiind de 520 lei.

————————–————————–————————–——-
Dacă înscrieţi una sau mai multe persoane la acest curs, se va aplica un discount suplimentar de 100 RON/persoană.

Participanții noștrii de la cursurile precedente beneficiază de o reducere suplimentară de 100 lei.

Compania ce va livra acest curs este S.C. Core Fusion S.R.L, furnizor de formare continua autorizat de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti.

Grăbește-te! Grupa de cursanți este de maximum 20 de persoane.

Contact:
Telefon: 0736066256
E-mail: contact@youthleaders.ro
http://www.youthleaders.ro/