19 aprilie 2016

18:30-21:00

Locatia – Brasov – se va transmite participantilor inscrisi!
Lector: Maria Stati

Statisticile arată, că aproximativ 5-10% din familiile românilor sunt fericite, același este și procentajul oamenilor care reușesc în viață. O simplă coincidență? De ce doar 10%? Ce factori determină succesul spiritual sau material al ființei umane? Oricât ar părea de incredibil, răspunsul este — Familia, Educația, în general. S-a demonstrat științific, că ADN-ul poate fi modificat, reprogramat cu puterea minții, se cunoaște că bolile au cauze spirituale și vin din Minte, se știe că sediul fericirii este în interiorul nostru și că Fericirea nu este determinată de factori externi, ci are ca fundament IUBIREA NECONDIȚIONATĂ!!!

Ce înseamnă Educația, ce înseamnă Dresajul? Cum are loc Programarea Minții unui copil?
Cum evoluează un copil Educat Frumos? Ce se întâmplă cu un copil supus Dresajului? Cum să descoperim ”Talantul” nativ al copilului nostru și cum să îl sprijinim în valorificarea lui? Ce facem pentru dezvoltarea celorlalte abilități, inteligențe pentru a crește un copil Armonios, Echilibrat?Care este Rolul Iubirii în simpla formulă a Vieții? Despre astea și multe altele vorbim la Conferința din 19 aprilie, 2016. Vă aștept cu drag.

Despre Maria Stati

Născută în Rep. Moldova. Absolvit Universitatea de Stat din Chișinău, specializarea istorie si stiintele socio-umane. locuiesc în România de 20 de ani. Doi copii. Autor a doua carti: „Așa vreau eu !!!” și „Așa vrem noi !!!”.
Profesor la C.N.Meșotă Brașov.
Puteti urmari detalii si pe urmatoarele link-uri:
https://www.youtube.com/watch?v=ZEqvI-kegu0 – Lumina si iubire – asa vreau eu
https://www.youtube.com/watch?v=L_m_yqhImJY – Educatie prin iubirea partea 1
https://www.youtube.com/watch?v=3qEyMllVZfk – Educatie prin iubirea partea 2
Cost conferinta: 30 RON
Inscrierea prealabila este obligatorie. Locatia va fi dezvaluita participantilor!
Inscrieri: formular aici /0742483333 (sms cu nume si adresa email/sau telefonic) sau office@alexaevent.ro