Public Speaking cu Paul Ardeleanu

– Iti este frica sa vorbesti in public?
– Vrei sa scapi de stresul unei prezentari si sa fii relaxat si increzator
– Vrei sa fii mai convingator in prezentarile pe care le tii?
Daca ai ai raspuns cu DA la oricare dintre intrebarile de mai sus, atunci acest training este pentru tine.
In fiecare zeci de oameni isi spun : “GATA! Voi scapa de aceasta teama si voi deveni increzator de fiecare data cand vorbesc in fata unui grup de oameni. Nu mai vreau ca acest lucru sa ma tina in loc. ”
Ce vom face in acest training? In primul vreau sa te anunt ca acesta nu este un training standard de public speaking. Nu caut in acest training sa ofer toate metodele, tehnicile si teoria de public speaking. Consider ca poti sa obtii toate acestea printr-o simpla cautare pe google sau prin cumpararea unei carti (daca nu stii unde sa cauti sau ce carte sa cumperi, trimite-mi un mail si te voi indruma cu mare drag) .
In acest training este vorba de lectiile si invatarile pe care eu le-am cules in ultimii 7 ani de cand fac public speaking. In ultimii 7 ani am experimentat vorbitul in public, am avut succese si esecuri, am invatat, si am tinut zeci de discursuri si prezentari.

Organizez acest training in calitate de persoana care a parcurs drumul si acum imi doresc sa iti arat calea pe care eu am urmat-o si depinde de tine daca urmezi sau nu aceasi cale.
Deci, ce anume vom face in acest training?
– Vom patrunde in lumea fascinanta a povestilor si vom vedea cum poti sa te folosesti de aceasta unealta pentru a tine prezentari de impact
– Vom vedea care sunt 3 elemente, cele mai importante, pe care aproape orice persoana din public si le doreste de la o prezentare in public
– Iti voi impartasi cum am reusit eu sa imi gestionez emotiile atunci cand eram la inceput, cum imi gestionez emotiile in prezent si cateva metode care am vazut ca au succes pentru alti vorbitori
– Vom studia limbajul non-verbal si limbajul para-verbal
– Vom analiza 2 din cele mai importante elemente ale unei prezentari : interactiunea si umorul
Toate acestea se vor intampla intr-un mod interactiv, participativ prin care nu doar sa inveti anumite tehnici si metode ci sa se produca o schimbare la nivel de atitudine, de perceptie fata de vorbitul in public.
Dorinta mea profunda de la acest trening nu este neaparat sa iti ofer tehnici si metode ci sa te fac sa descoperi un pic din placerea de a vorbi in public. Asa cum Antoine de Saint Exupéry spunea : „Dacă vrei să construieşti o corbie, nu începe prin a îi trimite pe oameni după lemne, unelte, cuie, sfori şi alte materiale. Mai degrabă învaţă-i pe oameni să descopere, dorul de mare” . Acest lucru îmi doresc să îl descoperi la acest training, dorinţa de a vorbi în public.
Te poti inscrie la acest training completand formularul de mai jos. Confirmarea locului se va face dupa ce vei plati avansul (însemnând 50% din preţul pentru training). Contul pentru a plăti avansaul îţi îl vei primi după ce te înscrii.
Pentru a fii cât mai eficienţi nr. locurilor pentru acest training este limitat la : 12 persoane. Dacă îţi doreşti să te numeri printre aceste 12 persoane te invit să te înscrii cât mai rapid
Când : 7.11.2015 ( sâmbătă )
Cât durează : 09:30 – 17:30
Cât costă : 390 de lei
Ce este inclus în acest preţ:
O zi plină de training
Pauzele de cafea
Materialele suport (Handout, foi, pixuri, …)
Power-point-urile pe care le voi folosi in timpul cursului
Aştept cu nerabdare să ne vedem la training.