CONFERINȚA ”Separatia energetica in familie sau cum refacem echilibrul relatiilor intre membrii familiei”

În momentul în care aflăm despte un nou curs, o nouă conferință, ne întrebăm :
– Cu ce mă va ajuta?
– Cu ce voi ramâne după?
– Cu ce se deosebește de celelalte cursuri la care am participat?
 Cand?
7 mai de la 15.00 la 18.00
Cost conferinta: 20 lei
Puteti alege una dintre metodele de inscriere la conferinta de mai jos:
-formular:http://goo.gl/forms/X1KBghBVmK
-email: office@alexaevent.ro cu nume, telefon si denumire eveniment!
-SMS: 0742483333 cu nume, email si denumire eveniment


Eveniment facebook aici
 
Alte detalii: www.alexaevent.ro 0742483333 office@alexaevent.ro
 
Ce aflam la conferinta?
Cum e să te trezești în fiecare dimineață cu o senzație ciudată că nu mai ești în stare sa fii stăpânul propriei vieți? Ai impresia că o forță invizibilă te blochează, îți întunecă viitorul și orice ai face,nu mai găsești ”luminița de la capătul tunelului ”.
Oare ce ne împiedică pe noi să ne trăim propria noastră viață?
Răspunsurile pot fi foarte diferite; de la problemele financiare și relațiile personale tensionate până la lipsa realizărilor profesionale. Căutăm răspunsuri, însă dăm peste tot mai multe întrebări. Se creează un cerc vicios, soluțiile găsite la o problemă generează altele noi.
Unde putem găsi răspunsurile la problemele noastre cotidiene?
Cu siguranță, nuîn locul unde caută majoritatea, deoarece, în zona respectivă se regăsesc doar EFECTELE faptelor noastre. Întotdeuna vom găsi răspunsurile la ORIGINI. Respectiv, în conștientizarea faptului că majoritatea situațiilor, atât pozitive cât și negative, se nasc în FAMILIE, acel nucleu energetic unde suntem liberi și autentici, unde simțim că trăim, ne bucurăm și simțim fiorii celor mai intense fenomene energetice umane (naștere, iubire, moarte, succes, fericire, declin), este locul unde ne naștem și la rândul nostru dăruim viață.
Conștientizarea informațiilorconcreteși clare pe acestă temă te pot schimba radical, urmând să descoperi singur RĂSPNSURILE.Doar tu ești cel care deține secretele familiei tale, doar tu știi ce se ascunde sub fiecare gest și faptă al membrilor familiei tale, doar tu poți găsi răspunsurile la fenomenele ce creează dezechilibrul energetic în familia ta, iar eu te voi îndruma.
 
SCOPUL CONFERINȚEI
Furnizarea de informații cu privire la:
– ENERGETICA FAMILIEI – nucleul în evoluția socială a membrilor acesteia.
– Cine este șeful energetic în familie, soțul sau soția?
– Necesitatea deblocării energetice a soției pentru restabilirea ECHILIBRULUI energetic în familie.
– Relațiile energetice între mamă și copii.
– Relațiile energetice între tată și copii.
– Influența energetică a soției în evoluția MATERIALĂ și SOCIALĂ a soțului.
– Tehnicile moderne de restabilire a energeticii proprii, adaptate nevoilor sociale curente;
– Descoperirea posibilității corpului nostru de a interacționa cu alte energii necesare vindecării,vindecarea proprie și vindecarea membrilor familiei cu un efort minim, prin aplicarea informațiilor și tehnicilor COSMOENERGETICE;
 
CE DESCOPERIM ?
1. ENERGETICA FAMILIEI – nucleu în evoluția socială a membrilor acesteia.
În momentul în care fiecare dintre noi înțelege fenomenele energetice ce se nasc în relațiile de familie poate, cu un mic efort, să le stăpâneascăși să le modifice pentru binele întregii familii.Fiecare dintre participanții la conferință va descoperi scopul adevărat pentru care există nucleul energetic, numit generic ”FAMILIA”, și de ce strămoșii noștri prețuiau unitatea familiei, un secret sacru, păstrat de mii de ani dar, batjocorit de societatea modernă.
2. Cine este șeful energetic în familie, SOȚUL sau SOȚIA? Răspunsul sigur îl veți afla. Vă asigur că regula stabilirii ”șefului” energetic în familie a fost pecetluită odată cu apariția familiei ca un tot întreg energetic. Informațiile furnizate vă vor ”lumina” gândirea, odată conștietizată informația, vor înceta disputele în familie pe acestă temă.
3. Necesitatea deblocării energetice a soției pentru restabilirea ECHILIBRULUI în familie.Soția are cel mai important rol în stabilrea echilibrului energetic în familie. Primele informații cu privire la aspectele energeticii femenine le regăsim în scrierile vechi, denumite ”Vede”. Acestea descriu modalitățile și posibilitatea unică a femeii de a genera energie sacră. Întregul echilibru energetic în familie depinde în mare masură de echilibrul interior al soției și manifestarea acestui echilibru în exterior. Femeia, în sine, reprezintă o sursă inepuizabilă de energie sacră ce ”manipulează” tot pe acestă planetă. Bărbații generează o energie brută, necesară supraviețuirii speciei umane, pe când energia sacră generata de femeie este utilizată în perpetuarea și evoluția speciei umane, în forța invizibilă ce sprijină realizările sociale ale tuturor membrilor familiei.
4. Relațiile energetice între MAMĂ și copii.Legătura energetică între copii și mamă începe încă în uterul mamei. Chiar dacă, imediat după naștere, pe corpul fizic se taie cordonul ombilical, acesta va exista în planul energetic(eteric) până când copilul va deveni o entitate energetică de sine stătătoare (între 12-14 ani). Vorbim aici despre iubire, suferință, emoție, durere, mulțumire, responsabilitate, etc. Toate le credem că sunt ale noastre, dar de fapt, toate sunt ale părinților noștri. Este obligația fiecărui părinte să contribuie la dezvolatarea viitoarei entități energetice, dar fără a depăși o anumita limită. Până la 14 ani copilulnu deține în plan energetic propria energie, aceasta este comună cu a mamei sau a tatălui, în funcție de sex și vârstă.Majoritatea bolilor/afecțiunilor copiilor până la această vârstă sunt consecințele comporatamentului greșit al părinților, inclusiv cel energetic.În perioada vârstei 14-26 de ani mama deține rolul de ”sfătuitor principal” la copiii de sex femenin, oferind soluții la problemele fiicelor, fără a insista pe o variantă sau alta. Ruperea cordonului energetic între mamă și copii este o condiție esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copilului Scopul este evitarea tiparelor părinților, posibilitatea copilului de a trăi propria viață, necesitatea de a acumula propria experiență socială, pe acest pământ, în actuala reîncarnare. Pe parcursul conferinței veți descoperi cum puteți identifica dacă, în prezent, între dumneavostră și copii, între dumneavoastră și părinții dvs. mai există cordonul ombilical energetic și care sunt consecințele reale a unei esemenea legături.
5. Relațiile energetice între TATĂ și copii. Prezența tatălui lângă copiii săi de la naștere până la vârsta de 14 ani este o condiție esențială pentru dezvoltareaechilibrată a acestora,atât la fetițe, cât și la băieți. În perioada 14 – 26 de ani al fiului, tatăl, se poziționează pe locul de sfătuitor în relațiile de familieale băiatului, dar fără să intervină în soluțiile alese de acesta. Scopul tatălui este de a oferi mai multe variante de rezolvare asupra unei situații concrete, dar decizia îi va aparține în totalitate băiatului. Cu siguranță, primele decizii vor fi dureroase, băiatul va simți din plin impactul cu ”zidul” după alegerile și deciziile proprii, dar numai așa un băiat are posibilitatea de a se transforma în BĂRBAT, un viitor TATĂ în familia sa. Detaliile cu privire la schimbul energetic concretși efectele acestor schimburi energetice între TATĂ și copiii săi, prin exemple luate din viața de zi cu zi, le veți descoperi doar în timpul conferinței.
6. Influența energetică a soției în evoluția MATERIALĂ și SOCIALĂ a soțului.
În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică! Din punct de vedere energetic succesul social al unui bărbat depinde în mare măsură de energia sacră generată de soția lui și cedată necondiționat prin relațiile interumane în familie. Sub aspect material, lucrurile stau și mai clar, sau: ”Arată-mi cu ce femeie faci sex, pentru a-ți spune ce afaceri faci”. Este una dinte zicalele preferate ai noilor miliardari ruși, care au înțeles că afacerile lor depind în mare măsură de potențialul energetic al femeii din viața sa. Aspectele cele mai ”picante” cu privire la modalitatea de transmitere și amplificare a energiilor matariale și sociale, de la soț la soție, se discută doar în timpul conferinței.
 
7. Tehnicile moderne de restabilire a energeticii proprii, adaptate nevoilor sociale curente;
Există multe tehnici de dezvoltare spirituală ce au ca scop amplificarea energeticii corpului uman. În esență, cele mai eficiente metode presupun o armonizare a energeticii interne a omului cu energiile exterioare, indiferent de proveniența acestora. Principalul impediment în deblocarea energetică a omului îl reprezintă procedurile greoaie și învechite ale acestor tehnici și/sau lipsa voinței de a continua autodezvoltarea și perfecționarea pentru a restabili armonia interioară. Orice acțiune externă cu energii benefice are un efect de scurtă durată, omul se simte eliberat, dar nu liber. Pentru a fi liber este nevoie ca eliberarea să se producă din interior, este nevoie de o resuscitare energetică a rezervelor interioare.
Pentru toți cei ineteresați de deblocarea energetică si eliminarea rapidă a negativului oferim, cu drag, informații despre noua știință – COSMOENERGETICA – o enigmă ce vă poate transforma viața într-un miracol continuu, miracolul de a vă trăi fiecare clipă la intensitate maximă și conștient.
 
8. Descoperirea posibilității corpului nostru de a interacționa cu alte energii necesare vindecării,vindecarea proprie și a membrilor familiei cu un efort minim, prin aplicarea informatiilor și tehnicilor COSMOENERGETICE;
Din fericire, pentru noi oamenii,nu suntem ”aruncați” pe acest pămant fără să ni se ofere instrumentele necesare pentru supraviețuire și evoluție. Din păcare, progresul tehnologic, sub pretextul ”vieții mai ușoare”, ne îndepărtează și mai mult de adevăratele valori, de potențialul energetic al ființei umane. Omul a fost creat după chipul și asemănarea Creatorului, fapt confirmat și de scrierile religioase: ”Cât priveşte trupul, omul a fost zidit de Dumnezeu din ţărână, iar cât priveşte sufletul, a fost zidit „după chipul Său” (Facerea 1,26)”.Prin urmare, tot ce este necesar, se află în noi înșine.Cu ajotorul energiilor cosmice, generate prin procedurile cosmoenergetice ne redescoperim adevărata noastră valoare energetică. Redobândim calitățile avute LA ORIGINI de a înțelege totul așa cum este; de a deveni LIBERI ÎN GÂNDIRE, de a redescoperi posibilitatea unică de a ne vindeca pe noi și pe apropiații noștri. Descoperiți împreună cu mine – COSMOENERGETICA.
 
Vă aștept cu drag, în Brașov, în luna mai, 2016. Vă voi împărtăși rezulatele anilor de sdudiu și experimentele sociale desfășurate pentru elucidarea secrtetelorenergetice, necesare stabilirii echilibrului relațiilor în familie.
 
Progresor Internațional în Cosmoenergetică
ANDREI COTRUTA